chyba?
Nie je v 10.otazke pri vyhodnoteni chyba? Veronicas closet nema byt Sex v meste a BH 90210 Priatelia?
Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010
chyba?
Nie je v 10.otazke pri vyhodnoteni chyba? Veronicas closet nema byt Sex v meste a BH 90210 Priatelia?
chyba?
Re: chyba?
Ne, tvůrcem Sexu ve městě a Beverly Hills je DARREN STAR, tvůrci Přátel
a Veronica's Closet jsou David Crane a
Marta Kauffman.
Ja som si do 13.otazky nezaradila Sex and the city. Nechapem ako sa mi to mohlo stat:( Je to velka chyba? Vsak nie? Prosiiiim!
Ahaaa. Ja som si myslela, ze to ma spojitost: Sex and the City akoze sexualna tema spojena s Veronicas Closet a BH 90210 parta priatelov z jedneho mesta ako Friends. Tiez to ma logiku, nuz ale, moja smola:(
Otázka č.13
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na otázku č.13 trochu mi nesedí počty. Např. seriál Six Feet Under jsem našla pouze 1× a vy hned 2×. Stránky jsem projížděla několikrát, ale tento seriál jsem našla skutečně jen jednou, pak až ve vašem shrnutí seriálů, které byly tento a minulý rok (což jsem nezapočítávala, jelikož vaše „desítka“ je již na začátku) a pak až byla zmínka z 27.11, což už by se také nemělo počítat (ne?).
15. otazka
Jaj, tak 15. otazku jsem pochopil spatne. Myslel jsem, ze mame stejne jako
v predchozim puzzle doplnit nazvy serialu
no a s 12ti spravnyma odpovedima i diky tomuto to bude nekde na rozhrani. no
zkusim to a uvidim
Otázka č.13
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na otázku č.13 trochu mi nesedí počty. Např. seriál Six Feet Under jsem našla pouze 1× a vy hned 2×. Stránky jsem projížděla několikrát, ale tento seriál jsem našla skutečně jen jednou, pak až ve vašem shrnutí seriálů, které byly tento a minulý rok (což jsem nezapočítávala, jelikož vaše „desítka“ je již na začátku) a pak až byla zmínka z 27.11, což už by se také nemělo počítat (ne?).
Re: Otázka č.13
no tento prispevek me taky nachytal. pridal jsem dawson's creek diky nemu 1 bod navic.
taky to mám tak – nejdříve jsem počítala i ty, které byly i v den vyhlášení otázky, ale pak jsem si všimla, že tam bylo napsáno „before“ tak jsem počítání ukončila přede dnem vyhlášení otázky
taky to mám tak – nejdříve jsem počítala i ty, které byly i v den vyhlášení otázky, ale pak jsem si všimla, že tam bylo napsáno „before“ tak jsem počítání ukončila přede dnem vyhlášení otázky
Re: Re: Otázka č.13
no ja jsem myslel to,ze jsem zahrnul ten markuv seznam, ktery se objevil 2× – nejdriv na prvni strance a pak jako LAST YEAR
Já mám taky dost chyb , u 12. otázky jsem na obrázku 2 seriály vůbec nenašla a např. u 13. otázky mi nevycházi počty hlasů , atd.
Mishkad: Taky jsem spojila Beverly Hills a Přátelé a ten seriál se Striptýzem se Sex and the City. Nějací režiséři mě vůbec nenapadli
3 Otázky mám jistě špatně, ale u některých (asi u 2 ot.) si nejsem jistý nebo jistý jsem, ale myslím, že jsou tak na 85% OK. Tak nevím, zda to mám Zkusit.......no, zkusím to. Snad se nebude pan Vít zlobit.
3 Otázky mám jistě špatně, ale u některých (asi u 2 ot.) si nejsem jistý nebo jistý jsem, ale myslím, že jsou tak na 85% OK. Tak nevím, zda to mám Zkusit.......no, zkusím to. Snad se nebude pan Vít zlobit.
Re:
aha, tak si příště budu muset přečíst diskuzi než něco napíšu
Re:
Tak přesně to jsem započítala také
Re:
V pohodě – zdá se, že je Marek docela tolerantní Když budou ty vánoce…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.