Help for English

Finále velké seriálové soutěže 2010

Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010

chyba?

Nie je v 10.otazke pri vyhodnoteni chyba? Veronicas closet nema byt Sex v meste a BH 90210 Priatelia?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mishkad vložený před 14 lety

chyba?

Nie je v 10.otazke pri vyhodnoteni chyba? Veronicas closet nema byt Sex v meste a BH 90210 Priatelia?

Re: chyba?

Ne, tvůrcem Sexu ve městě a Beverly Hills je DARREN STAR, tvůrci Přátel a Veronica's Closet jsou David Crane a
Marta Kauffman.

Ja som si do 13.otazky nezaradila Sex and the city. Nechapem ako sa mi to mohlo stat:( Je to velka chyba? Vsak nie? Prosiiiim!

Ahaaa. Ja som si myslela, ze to ma spojitost: Sex and the City akoze sexualna tema spojena s Veronicas Closet a BH 90210 parta priatelov z jedneho mesta ako Friends. Tiez to ma logiku, nuz ale, moja smola:(

Otázka č.13

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na otázku č.13 trochu mi nesedí počty. Např. seriál Six Feet Under jsem našla pouze 1× a vy hned 2×. Stránky jsem projížděla několikrát, ale tento seriál jsem našla skutečně jen jednou, pak až ve vašem shrnutí seriálů, které byly tento a minulý rok (což jsem nezapočítávala, jelikož vaše „desítka“ je již na začátku) a pak až byla zmínka z 27.11, což už by se také nemělo počítat (ne?).

15. otazka

Jaj, tak 15. otazku jsem pochopil spatne. Myslel jsem, ze mame stejne jako v predchozim puzzle doplnit nazvy serialu :-( :-( :-(
no a s 12ti spravnyma odpovedima i diky tomuto to bude nekde na rozhrani. no zkusim to a uvidim

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel
Odkaz na příspěvek Příspěvek od Sessi vložený před 14 lety

Otázka č.13

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na otázku č.13 trochu mi nesedí počty. Např. seriál Six Feet Under jsem našla pouze 1× a vy hned 2×. Stránky jsem projížděla několikrát, ale tento seriál jsem našla skutečně jen jednou, pak až ve vašem shrnutí seriálů, které byly tento a minulý rok (což jsem nezapočítávala, jelikož vaše „desítka“ je již na začátku) a pak až byla zmínka z 27.11, což už by se také nemělo počítat (ne?).

Re: Otázka č.13

no tento prispevek me taky nachytal. pridal jsem dawson's creek diky nemu 1 bod navic.

taky to mám tak – nejdříve jsem počítala i ty, které byly i v den vyhlášení otázky, ale pak jsem si všimla, že tam bylo napsáno „before“ tak jsem počítání ukončila přede dnem vyhlášení otázky

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel
Odkaz na příspěvek Příspěvek od jarmi1 vložený před 14 lety

taky to mám tak – nejdříve jsem počítala i ty, které byly i v den vyhlášení otázky, ale pak jsem si všimla, že tam bylo napsáno „before“ tak jsem počítání ukončila přede dnem vyhlášení otázky

Re: Re: Otázka č.13

no ja jsem myslel to,ze jsem zahrnul ten markuv seznam, ktery se objevil 2× – nejdriv na prvni strance a pak jako LAST YEAR

Já mám taky dost chyb :-( , u 12. otázky jsem na obrázku 2 seriály vůbec nenašla a např. u 13. otázky mi nevycházi počty hlasů :-) , atd.

Mishkad: Taky jsem spojila Beverly Hills a Přátelé a ten seriál se Striptýzem se Sex and the City. Nějací režiséři mě vůbec nenapadli :-)

3 Otázky mám jistě špatně, ale u některých (asi u 2 ot.) si nejsem jistý nebo jistý jsem, ale myslím, že jsou tak na 85% OK. Tak nevím, zda to mám Zkusit.......no, zkusím to. Snad se nebude pan Vít zlobit.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 14 lety

3 Otázky mám jistě špatně, ale u některých (asi u 2 ot.) si nejsem jistý nebo jistý jsem, ale myslím, že jsou tak na 85% OK. Tak nevím, zda to mám Zkusit.......no, zkusím to. Snad se nebude pan Vít zlobit.

Re:

aha, tak si příště budu muset přečíst diskuzi než něco napíšu :-)

Re:

Tak přesně to jsem započítala také :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 14 lety

Re:

V pohodě – zdá se, že je Marek docela tolerantní :) Když budou ty vánoce… :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.