Help for English

Finále velké seriálové soutěže 2010

Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010

Blahopřeji Janes !!! :-D
Už je jenom 6 seriálů a cca 133 lidí. To bude masakr :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 14 lety

Re:

To jo. Hlavně až pak bude kolem 120 lidí na ten poslední seriál, jen doufám, že to nebude ten, co chci:-)

Gratulace vítězi!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jenda176 vložený před 14 lety

Re:

Tak je to dobré, aspoň som uhádla seriál. Teraz už len to šťastie, aby som bola vylosovaná :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od crazyflower vložený před 14 lety

Re:

To jo. Hlavně až pak bude kolem 120 lidí na ten poslední seriál, jen doufám, že to nebude ten, co chci:-)

Gratulace vítězi!

Re: Re:

O jaky serial se prosim jednalo dneska? Na mobilu se mi nechce zobrazit animace :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 14 lety

O jaky serial se prosim jednalo dneska? Na mobilu se mi nechce zobrazit animace :-)

Re: Re: Re:

Dawson's creek

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 14 lety

DAWSON

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

DAWSON

Re: Re: Re: Re:

Uff, díky :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od crazyflower vložený před 14 lety

Re:

Gratulace vítězi!

Taky doufám :-)

poslední seriál

Jen mě tak napadlo, jak to uděláte s posledním seriálem, když už bude jen jeden, to o něj bude docela zájem a řekla bych, že už se i všichni trefí :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od funny-filing vložený před 14 lety

poslední seriál

Jen mě tak napadlo, jak to uděláte s posledním seriálem, když už bude jen jeden, to o něj bude docela zájem a řekla bych, že už se i všichni trefí :D

Re: poslední seriál

No, asi už nebudu dělat tu animaci s měnícími se názvy seriálů. Losovat se ale prostě bude z těch sto něco účastníků.

Taktéž blahopřeji všem vítězům. Tato soutěž zatím byla jedna skvělá jízda a musím za ní poděkovat.

Připojuji se ke gratulacím! Tuto soutěž si opravdu užívám :-D

Blahopžeji druhému vítězi. Opět jsem se netrefila :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kew vložený před 14 lety

Re:

pokud to mas poslane oboji z jednoho uctu, tak to podle me nehraje vubec roli, jde spis o jedince, co se tvari, ze jsou ve skutecnosti skupiny ;)

Kásně řečeno :cD

Opravdu pěkná animace.
Taky se připojuji ke gratulacím vítězům. Užijte si to.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.