Blahopřeji Janes !!!
Už je jenom 6 seriálů a cca 133 lidí. To bude masakr
Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010
Blahopřeji Janes !!!
Blahopřeji Janes !!!
Re:
To jo. Hlavně až pak bude kolem 120 lidí na ten poslední seriál, jen doufám, že to nebude ten, co chci:-)
Gratulace vítězi!
Blahopřeji Janes !!!
Re:
Tak je to dobré, aspoň som uhádla seriál. Teraz už len to šťastie, aby som bola vylosovaná
Re:
To jo. Hlavně až pak bude kolem 120 lidí na ten poslední seriál, jen doufám, že to nebude ten, co chci:-)
Gratulace vítězi!
Re: Re:
O jaky serial se prosim jednalo dneska? Na mobilu se mi nechce zobrazit animace
Re: Re: Re:
Dawson's creek
DAWSON
DAWSON
Re: Re: Re: Re:
Uff, díky
Re:
Gratulace vítězi!
Taky doufám
poslední seriál
Jen mě tak napadlo, jak to uděláte s posledním seriálem, když už bude jen jeden, to o něj bude docela zájem a řekla bych, že už se i všichni trefí
poslední seriál
Jen mě tak napadlo, jak to uděláte s posledním seriálem, když už bude jen jeden, to o něj bude docela zájem a řekla bych, že už se i všichni trefí
Re: poslední seriál
No, asi už nebudu dělat tu animaci s měnícími se názvy seriálů. Losovat se ale prostě bude z těch sto něco účastníků.
Taktéž blahopřeji všem vítězům. Tato soutěž zatím byla jedna skvělá jízda a musím za ní poděkovat.
Připojuji se ke gratulacím! Tuto soutěž si opravdu užívám
Blahopžeji druhému vítězi. Opět jsem se netrefila
Re:
pokud to mas poslane oboji z jednoho uctu, tak to podle me nehraje vubec roli, jde spis o jedince, co se tvari, ze jsou ve skutecnosti skupiny ;)
Kásně řečeno :cD
Opravdu pěkná animace.
Taky se připojuji ke gratulacím vítězům. Užijte si to.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.