Je to napínavější a napínavější!:-)
Gratuluji vítězi!
Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010
Je to napínavější a napínavější!:-)
Gratuluji vítězi!
Gratuluji vítězce! Pro změnu opět jiný seriál – pozitivní je, že jsem pořád ve hře
Je to veľmi „šibalsky“ vymyslená súťaž – čím ďalej je väčšia pravdepodobnosť že sa trafíme do seriálu, no zároveň nižšia pravdepodobnosť že budeme vylosovaní… a mňa to ťahá tipovať stále iný seriál – no to nemá logiku Zaujímavé… Klobúk dole pred autormi celej súťaže – premakané!!!
Vůbec sem nevěřila, že bych mohla vyhrát… můžu vám říct, že sem se tu štěstím rozbrečela děkuju za gratulace
Re:
Páni, to je neuvěřitelné, hlavně si zpětně přečíst Tvé komentáře v průběhu soutěže, např. že za výhru OC bys dala všechno, dokonce vážná úvaha o koupi. Tady se dá opravdu jen pogratulovat se slovy, že seriál nemohl přijít do lepších rukou:-)
Animace je čím dál tím lepší
Gratuluji Nendilko !
ehm
viem ze tieto ulohy asi neposudzujete nejak prisne … ale ta otazka ma byt na vsetky tie serialy alebo na ten ktory uvedieme v predmete spravy alebo na hocijaky? … dneska som sa uz konecne trafila do serialu takze zajtra mam v plane to uz vyhrat
ehm
viem ze tieto ulohy asi neposudzujete nejak prisne … ale ta otazka ma byt na vsetky tie serialy alebo na ten ktory uvedieme v predmete spravy alebo na hocijaky? … dneska som sa uz konecne trafila do serialu takze zajtra mam v plane to uz vyhrat
Re: ehm
v duchu letošní soutěže, to znamená, že na všechny seriály zároveň.
Tak dneska to losování bylo napínavé jak malé gatě Úžasná animace Gratuluju vítězce I já soutěžila o tento seriál
Re: ehm
v duchu letošní soutěže, to znamená, že na všechny seriály zároveň.
Re: Re: ehm
ještě mi to nějak nedošlo … takže když jsem psala o mé nejoblíbenější seriálové postavě – Lorelai Gilmore – tak jsem byla mimo … ? to mělo být o někom ze soutěžních seriálů?
Re: Re: ehm
ještě mi to nějak nedošlo … takže když jsem psala o mé nejoblíbenější seriálové postavě – Lorelai Gilmore – tak jsem byla mimo … ? to mělo být o někom ze soutěžních seriálů?
Re: Re: Re: ehm
Ne, to bylo OK. Tamta otázka byla na jakoukoliv seriálovou postavu. V dnešní otázce máte vymyslet vlastní otázku jakoby do letošní soutěže, proto má být v duchu těch, co tu letos byly.
Já se připojuji ke gratulaci (sice pozdě):-D . Už nám to začíná pomalu řídnout. Tak máme aspoň větší šanci, že se konečně trefíme......ale menší šanci na výhru . Bude to ještě napínavé. Já to přeji všem
Gratuluji k výhře! Tentokrát jsem trefila seriál – bohužel
tak se losovani konecne strefilo do meho serialu, ale bohuzel jsem neuspel…su docela zvedavy na ty statistiky,z kolika lidi se dnes losovalo. no a taky je mozne, ze bych stejne nevyhral i kdyby me to vylosovalo,ze, protoze si nejsu uplne jist svymi odpovedmi… tak jdu vymyslet novy serial a novou odpoved:)
Gratuluji k West Wing. Škoda, taky jsem chtěl tento seriál
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.