Help for English

Finále velké seriálové soutěže 2010

Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010

 

Takze koniec jedne super sutaze.Vdaka za nu bola ozaj neuveritelna- pobavila som sa :-D
MarkL si trieda :-) :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mandy28 vložený před 14 lety

To je neuvěřitelné. MarkL, moc Ti děkuji. Dneska asi neusnu. :-D

Re:

Haha, teď jsem si všiml Vašeho dřívějšího komentáře… tak to se povedlo. :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Vanilla vložený před 14 lety

Re: Re:

Tak ono sa to naozaj stalo?? Myslela som si, že to je len naťahovanie… ešte som si hovorila, že chudák MarkL, najprv sa tešil, že zase vyhral a potom zistil, že nie :D
Milé od neho :) ktovie, či teraz neľutuje :)

Re: Re: Re:

Vážně nelituji, jsem rád, že to získal někdo, kdo si seriál přál. U mě v rodině není nikdo, kdo by tento seriál chtěl vidět, takže asi tak. Šance být dvakrát vylosovaný, heh, já si musím jít vsadit sportku co nejdřív.

Soutěž byla opravdu skvělá! Mandy gratuluju! Od MarekL to bylo moc pěkné!!!:-)

toto bola perfektna sutaz, Marku, mate moje veeeeeeelke dakujem, skvelo som sa zabavila, aj ked som nesutazila pocas vsetkych dni. proste nieco uzasne :-D a samozrejme gratulujem vsetkym vitazom 8-)

Gratuluji všem výhercům a děkuji Markovi za super soutěž. :-D

Taky se připojuju ke gratulacím jak všem vítězům, tak zejména Markovi za skvělou soutěž. 8-) Občas dala zabrat, ale opravdu to stálo za to. Marku, kolik času vám zabralo vymýšlení otázek a vytváření animací?

Velký dík oběma Markům :-) – jednomu za super soutěž, druhému za skvělý přístup. Vítězům ještě jednou gratuluji, doufám, že si výhry pořádně užijí! Skvělá soutěž, která skončila právě včas, už mi doma povídali, jestli taky budeme něco připravovat na Vánoce, když pořád sedím u počítače.. :-D :-D

Nějak mám nakonec pocit, že to strašně rychle uteklo. Děkuju za výbornou soutěž, která mě rozhodně od začátku do konce bavila…a Všem přeji krásné Vánoce!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od enjula vložený před 14 lety

Taky se připojuju ke gratulacím jak všem vítězům, tak zejména Markovi za skvělou soutěž. 8-) Občas dala zabrat, ale opravdu to stálo za to. Marku, kolik času vám zabralo vymýšlení otázek a vytváření animací?

Re:

To se neodvažuju ani počítat… každé vyhlášení mi trvalo asi 45 minut… otázky jak kdy – zvukové cca 1–2 hodiny, hlavové muzeum asi dvě hodiny… atd atd. No, dál to počítat radši nebudu. :-)

Ale jsem rád, že se soutěž líbila.

Gratuluju všem výhercům..:) a děkuju za super soutěž=)

Gratuluju všem výhercům :-D . Byla to těžká, ale hlavně napínavá soutěž až do konce. Už se těším na další :-D

To poslední losování byla nádherná tečka za celou soutěží. Díky za ni Markovi, některé otázky byly fantasticky vymyšlené. A všem vám přeji krásný Advent a Vánoce!

beeeee takze zase nic…gratulujem vitazke

gratulujem

Gratulujem Mandy. Davala si SatC od zaciatku ako ja, takze si ho zasluzis:)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.