Přeji Všem krásné vánoce a do Nového roku hodně hodin strávených při angličtině.
Komentáře k článku: Veselé Vánoce!
Přeji Všem krásné vánoce a do Nového roku hodně hodin strávených při angličtině.
Přeji všem KRÁSNÉ VÁNOCE !!!
Krásné Vánoce všem z HFE a také všem příznivcům angličtiny.
Vánoce
Krásné Vánoce, hodně štěstí v Novém Roce a úspěchů v osobním
i profesním životě. Všem Vám přeji, aby váš den měl tolik hodin kolik
potřebujete, aby jste stihli všechno co chcete. Věrným fanouškům a
soutěžícím štěstí při soutěžích.
Tak zase příští rok
P.S. Ještě velký dík počítači, který mě vylosoval za krásný dárek
pod stromeček.
Prajem každému pekné Vianoce
Vánoce
Krásné Vánoce, hodně štěstí v Novém Roce a úspěchů v osobním i profesním životě. Všem Vám přeji, aby váš den měl tolik hodin kolik potřebujete, aby jste stihli všechno co chcete. Věrným fanouškům a soutěžícím štěstí při soutěžích.
Tak zase příští rok
P.S. Ještě velký dík počítači, který mě vylosoval za krásný dárek pod stromeček.
Re: Vánoce
Počítači ten dík vyřídím.
Šťatné a veselé Vánoce Vám všem. Děkuji moc a moc za tyto skvělé stránky. Hodně zdraví všem.
Krásné, klidné vánoce a hodně sil do Nového roku. A moc moc moc Vám děkuji za tyto stránky. Všechno je tady perfektní, hlavně se nenechte otrávit některými nespokojenci. Jsem moc ráda, že HFE existuje!
Všetkým prajem voňavé Vianoce, plné čara a pohody…
Moc ráda se připojuji k přání krásných vánoc a štěstí, zdraví a spokojenosti v novém roce všem spolunávštěvníkům stránek HfE a hlavně jejich autorům. Máte mou hlubokou úctu a obdiv za to, co děláte a Vašim rodinám držím palce, aby to vydržely
KRÁSNÉ VÁNOCE!
Díky vám milý Marku a Romane a Petře a další autoři, moderátoři a fóristé (fóristi)/fóristky , kteří nám pomáháte objevovat krásu angličtiny a z učení se tomuto jazyku velmi příjemnou záležitost
Připojuji se k přání krásných Vánoc.
A aby to bylo ještě slavnostnější, tak vám k tomu zpívám koledu … škoda je, že mě neslyšíte …
I wish you a Merry Christmas and a Happy New Year
Přeji šťastné a veselé Vánoce a hodně zdraví do nového roku
Krásné a šťastné vánoční svátky!
Opakované a stále více a více platné díky za tento web!
Připojuji se k přáním šťastných a veselých svátků, jak pánům učitelům, tak „spolužákům“.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.