Help for English

Veselé Vánoce!

Komentáře k článku: Veselé Vánoce!

Přeji Všem krásné vánoce a do Nového roku hodně hodin strávených při angličtině. :-D

Přeji všem KRÁSNÉ VÁNOCE !!!

Krásné Vánoce všem z HFE a také všem příznivcům angličtiny.

Vánoce

Krásné Vánoce, hodně štěstí v Novém Roce a úspěchů v osobním i profesním životě. Všem Vám přeji, aby váš den měl tolik hodin kolik potřebujete, aby jste stihli všechno co chcete. Věrným fanouškům a soutěžícím štěstí při soutěžích.
Tak zase příští rok :-)
P.S. Ještě velký dík počítači, který mě vylosoval za krásný dárek pod stromeček.

Prajem každému pekné Vianoce :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kant17 vložený před 14 lety

Vánoce

Krásné Vánoce, hodně štěstí v Novém Roce a úspěchů v osobním i profesním životě. Všem Vám přeji, aby váš den měl tolik hodin kolik potřebujete, aby jste stihli všechno co chcete. Věrným fanouškům a soutěžícím štěstí při soutěžích.
Tak zase příští rok :-)
P.S. Ještě velký dík počítači, který mě vylosoval za krásný dárek pod stromeček.

Re: Vánoce

Počítači ten dík vyřídím. :-)

Šťatné a veselé Vánoce Vám všem. Děkuji moc a moc za tyto skvělé stránky. Hodně zdraví všem.

Krásné, klidné vánoce a hodně sil do Nového roku. A moc moc moc Vám děkuji za tyto stránky. Všechno je tady perfektní, hlavně se nenechte otrávit některými nespokojenci. Jsem moc ráda, že HFE existuje!

Všetkým prajem voňavé Vianoce, plné čara a pohody… :-)

Moc ráda se připojuji k přání krásných vánoc a štěstí, zdraví a spokojenosti v novém roce všem spolunávštěvníkům stránek HfE a hlavně jejich autorům. Máte mou hlubokou úctu a obdiv za to, co děláte a Vašim rodinám držím palce, aby to vydržely :-)

KRÁSNÉ VÁNOCE!

Díky vám milý Marku a Romane a Petře a další autoři, moderátoři a fóristé (fóristi)/fóristky :-D, kteří nám pomáháte objevovat krásu angličtiny a z učení se tomuto jazyku velmi příjemnou záležitost :-)

Připojuji se k přání krásných Vánoc.

A aby to bylo ještě slavnostnější, tak vám k tomu zpívám koledu … škoda je, že mě neslyšíte :) …

I wish you a Merry Christmas and a Happy New Year :)

Přeji šťastné a veselé Vánoce a hodně zdraví do nového roku :))

Krásné a šťastné vánoční svátky!
Opakované a stále více a více platné díky za tento web!

Připojuji se k přáním šťastných a veselých svátků, jak pánům učitelům, tak „spolužákům“.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.