Re:
Už ji testujeme, je víceméně hotová, jen chceme mít jistotu, že v ní není nějaká chybka. Pokud už Word Manager máte, napište mi prosím na Vitware. Mohli bychom Vám poslat testovací verzi, kdybyste chtěla.
Komentáře k článku: Výukový program WORD MANAGER
Re:
Už ji testujeme, je víceméně hotová, jen chceme mít jistotu, že v ní není nějaká chybka. Pokud už Word Manager máte, napište mi prosím na Vitware. Mohli bychom Vám poslat testovací verzi, kdybyste chtěla.
Nemam zatial WM, ale rada by som mala. Zatiaľ by som sa potešila aj testovacej verzii. Teším sa na ostrú. (alebo si mám objednať českú verziu a pošlete mi potom slovenský upgade, keď bude na svete ? Dajte dobrú radu). Ďakujem za všetko.
Nemam zatial WM, ale rada by som mala. Zatiaľ by som sa potešila aj testovacej verzii. Teším sa na ostrú. (alebo si mám objednať českú verziu a pošlete mi potom slovenský upgade, keď bude na svete ? Dajte dobrú radu). Ďakujem za všetko.
Re:
ano, slovenská verze bude pro slovenské uživatele WM zdarma.
chyba
Dobrý den, mám zakoupený slovník, začalo mi to házet chybu – Run-time error ‚91‘: Object variable or with block variable not set – potom se program vypne. Můžete mi poradit co s tím, popř. poradit na koho se obrátit? díky
chyba
Dobrý den, mám zakoupený slovník, začalo mi to házet chybu – Run-time error ‚91‘: Object variable or with block variable not set – potom se program vypne. Můžete mi poradit co s tím, popř. poradit na koho se obrátit? díky
Re: chyba
Obraťte se prosím na technickou podporu Vitware – support@vitware.cz
Re: chyba
Obraťte se prosím na technickou podporu Vitware – support@vitware.cz
Re: Re: chyba
Díky.
Hezke
moc hezke vyzkousel jsem demo a paradně se z toho učí…jen škoda,že si nemohu dovolit plnou verzi …protože jsem ještě student ZŠ. Budu si muset ještě chvilku pockat az si na to vydělám
Generování
Chtěl bych se zeptat jestli náhodně vygenerovaná lekce jde uložit mezi běžné a potom znovu zkoušet?
Generování
Chtěl bych se zeptat jestli náhodně vygenerovaná lekce jde uložit mezi běžné a potom znovu zkoušet?
Re: Generování
Ne, náhodně generovaná lekce nelze uložit. Ale každé slovíčko, které projde zkoušením, tedy i to z náhodně generované lekce, se ukládá do statistiky a je možné ho zopakovat v Revizi.
Spokojenost
S Word Managerem jsem moc spokojená, díky za něj!!! Vytvářím si na něm i nové lekce do kurzu angličtiny, mnohem lépe pak jde učení než z učebnice. Je velká výhoda, když se člověk může učit slovíčko zároveň i psát a navíc slyší výslovnost. Ještě jednou děkuji!
Demo verze je pěkná, už jenom čekám, až mi v e-mailu přistane plná verze
RAM
Dobrý den. Na stránkách vitware.cz/wordmanager stojí v systémových požadavcích 512 RAM. Demo mi bez problému běžela i na 256 RAM. Je 512 MB skutečně nezbytné pro správný chod programu? A jaké by to znamenalo omezení v případě menší?
RAM
Dobrý den. Na stránkách vitware.cz/wordmanager stojí v systémových požadavcích 512 RAM. Demo mi bez problému běžela i na 256 RAM. Je 512 MB skutečně nezbytné pro správný chod programu? A jaké by to znamenalo omezení v případě menší?
Re: RAM
To číslo jsme psali pro jistotu. Na počítačích s menší RAM jsme netestovali, ale pravděpodobně poběží také.
RAM
Re: RAM
Rozhodně pokud Vám jde demo, půjde i plná verze.
Spokojen, jen vyresit tento drobny problem prosim
Zdravim, tak uz mi to prislo, vypada to moc skvele Jen bych rad vyresil tento problem pri aktualizaci viz. www.ulozto.cz/…-obrazek-png . Pokud nekdo zna reseni , tak predem diky za odpoved. Mam system win7 64bit,CPU AMD Phenom II X4 840
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.