Help for English

Fce Prosinec

Liberec žádné zkoušky nedělá. Zkoušky dělají v Cambridgi, všechny, a všechny se vyhodnocují tam.

jj, pravda pravda.. FCE jsou vsude stejne, je jedno jestli v liberci nebo londyne nebo Pze

oki, napíšeme si pak výsledky :-)

:?

tak a dneska speaking! :?

Good luck! :)

to littlewolf: Tak japak to slo?? :)

no naštěstí jsem dostala celkem dobrého kandidáta, jakože zhruba na stejné úrovni, pár těch otázek a moje obrázky mohly být trochu lepší, ale zase téma diskuze bylo dobré, joo nějaké chyby jsem udělala…a asi 2× mi chviličku trvalo, než jsem vymyslela způsob, jak navážu na examinerovu otázku no, ale celkový dojem docela to šlo, ale zajímalo by mě, jak mě ohodnotili jednotlivé ty kolonky, což se z výsledku asi nedozvím…
a cooo, jak tyy? :-)

ja to mela uz 30. listopadu.. jako partnera jsem mela slecnu z polska, co je v anglii uz 5 let, takze s moji anglinou se to moc nedalo srovnat,po dvou letech.. ale snad dobry, asi umim lip, ale nebylo to nejhorsi.Uvidime:) je mi jedno, jak jsem dopadla na jednotlivych paperech, hlavne chci mit FCE :-D

Já myslím, že to obě s přehledem dáte :-)

Hezky se to poslucha:)

to souhlasím! :-)
no já musím přiznat, že jsem si přála a přeju a hlavně moooooc doufám, že to složím lépe než na c, ale hlavně to budu mít no – to je názor mnoha lidí

už za týden nebo dva…!

Ani mi nemluv.. v utery.. prijdu domu az v jednu a vysledky jsou na netu v 10:00 ang.casu.. :?

tak zitra.. :?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.