děkuji za kvalitní článek, nové informace jsou k nezaplacení…
Komentáře k článku: Přípona -WARD
děkuji za kvalitní článek, nové informace jsou k nezaplacení…
úžasný článek!!!
Je to moc fain, jinde se to člověk nedozví. Máte úžasné vysvětlovací schopnosti, že i tomu já porozumím. Děkuji, Magda
Funguje ward i jako přípona? Například u slova wardrobe.
Funguje ward i jako přípona? Například u slova wardrobe.
Re:
Myslíte PŘEDpona? Ne, WARDROBE je právě od slova chránit, střežit apod. WARDE + ROBE. Neboli GARDEROBA.
Re:
Myslíte PŘEDpona? Ne, WARDROBE je právě od slova chránit, střežit apod. WARDE + ROBE. Neboli GARDEROBA.
Díval jsem se do oxfordu a macmillanu a WARD jako chránit je tam jen jako frázové sloveso WARD OFF. A slovo WARDE jsem nenalezl vůbec. (jen připomínka, jinak fajn článek, nad rozdílem mezi toward a towards apod. jsem si lámal hlavu.)
Díval jsem se do oxfordu a macmillanu a WARD jako chránit je tam jen jako frázové sloveso WARD OFF. A slovo WARDE jsem nenalezl vůbec. (jen připomínka, jinak fajn článek, nad rozdílem mezi toward a towards apod. jsem si lámal hlavu.)
ANo, v dnešní angličtině je to tak, jak říkáte. Já mluvil o původu slova.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.