Ahoj všichni, zejména učitelé, -neznáte stránky něco jako Help for
Teachers of English?
Pár diskusních jazykových fór pro učitele by se našlo, ale jaksi žádné
z nich se životem HFE nevyrovná… Dík, Katka
Ahoj všichni, zejména učitelé, -neznáte stránky něco jako Help for
Teachers of English?
Pár diskusních jazykových fór pro učitele by se našlo, ale jaksi žádné
z nich se životem HFE nevyrovná… Dík, Katka
míst pro učitele jsou mraky… zkuste např. onestopenglish nebo nedávno Romanem recenzovaný ESL Printables:
helpforenglish.cz/anglictina-na-internetu/c2009112304-ESLprintables.com---EnglishExercises.org.html
Jasan, javor…ale já nemyslím, CO učit. Já myslím takovou drobnou pravidelnou konferenci na nějaké stránce, kde by se jeden poradil či tříbil názor. Z hlediska metodiky mne za nějakých 15 let v učitelském řemesle nejvíc oslovili lidé z Oxfordu či British Councilu či Cambridge, ale oni na stránkách nic takového nemají. A vidět je jednou za rok či víc je málo. Na FF MU magisterském pro střední školy s metodikou není ideální stav, ale kde je? Jedna věc jsou Brownové, Scriveneři či Harmři na papíře a druhá praxe ve stavu čekého základního či středoškolského školství. Čili hledám a začínám šetřit na Celtu, no. Dík, pozdravy, K.
Na ESL printables je fórum, kde se učitelé z celého světa ptají na vše možné. Zkuste se tam podívat.
Na této stránce dole v sekci ‚Search forum posts‘ stačí kliknout na ikonu SEARCH (jinak nic nevyplňujte)
Není to sice moc přehledné, ale učitelských témat je tam opravdu již hodně
Dík moc, ale budu hledat dál, jsem asi důkladně zblblá z naší fildy!
Mějte se oba fajn + organizujte to setkání HFE prosím tak ať nestojí
majlant! =D
K.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.