Help for English

Fce Prosinec

Je to tam! A dokonce za A! Ale musím říct, že výsledky mě celkem překvapily. Nejhorší jsem měl speaking, ze kterého jsem přitom měl fakt dobrý pocit. Naopak nejlepší mám writing, který mi v přípravách moc nešel. Každopádně tímto posílám díky všem co dělají web HFE, protože i ten mi pomohl k tomuto výsledku.

A ja to mam taky:) Sice B, ale jsem i za nej prekvapena:) Jupi.. ja mela nejlepsi taky writing, nejhorsi listenig, ale to se dalo cekat, vzhledem k udalostem, co jsem psala v prispevku. juchajda,juchaj­da,juchajda.

Taky strasne moc dekuju HFE, dalo mi to neuveritelne moc,sekce USE OF ENGLISH, idiomy, atd. Moc dekuju

Tak to je super. Gratulace!

gratuluji take marick, Gabčule :-)

Gratuluji :-)

Tobe moc gratulujem k CAE :-D

dekuji,tady se nam ty diskuse prolinaji :)

:-D

Gratulace všem, kteří to zvládli :-)

ÁÁÁÁ je to doma … je to za A ,jupíí … paradoxně jsem měla nejlepší reading a listening i když listening byl (podle mne) nejtěžší ááá … to se musí oslaviiit :-) moc děkuji help for english !! :-D

moc vám všem gratuluju! :-)

:-) já mám B! nejhorší reading, to se dalo čekat…nejlepší use of english – moje oblíbené – a překvapivě listening! v té tabulce to vypadá docela divně…podle pocitů jsem si myslela, že jednotlivé sekce dopadnou trochu jinak! jsem moc ráda, ale už se těším, až dostanu certifikátek, zařadím ho do sbírky a bude mi dělat radost jako celá aj :-) i já moc děkuji hfe – je to pro mě velký zdroj, za těch x let jsem se tu dosti naučila, ale i tak se mám ještě co učit na tuhle úroven! díky!

Gratuluju :-)
Taky jsem si myslel, že mi ten graf z jednotlivých částí vyjde trochu jinak, ale nakonec je to jedno. Hlavně, že je to doma :-)

děkujii, jo nakonec asi jo :-)

Taky moc gratuluju:) To jsme my beckarky :-D Kolik si mela procent? Ja 77, 3 bodicky do A :? Ale jak pise Honyk, hlavne ze je to doma :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.