Help for English

SPECIAL setkání HFE

 

to je škodááá, ale chápu, tak vám přeju hoodně síly na tu práci a starosti!

nevadí, i na podzim to bude fajn. Kdo si počká, ten se dočká :-)

Uff, 13.3. bylo pro mě prakticky nemožné :-)

Nevadí no, jednou se přece zase potkáme :)

U mně je to zase další zklamání. Škoda, nějak si s angličtinou merozumím. Potřebovala bych takový impuls, který by mne vystřelil. A zase nic. Ale držím pěsti, aby to zase příště vyšlo Ale podzom je daleko!

Mě vždycky dost motivovaly články v sekci Tipy a triky :)

Jo, to mne taky. Ale zklamání je ošemetná věc, ono to přejde, možná zítra, zkusím projet všechny tipy a triky a pak se asi podívám na Chad Vadera a bude mi zase OK. Díky.

Jo, podzim je daleko ale polovina března, na kterou jsme to plánovali, to je zase moc brzy.

Nicméně bych byl pro setkání zase v červnu, v podobném duchu jako minule – bez koncertu, jen k popovídání. Co vy na to? Na to by nebylo potřeba nic moc zařizovat.

Já jsem pro každé setkání. Hlavně s Vámi, to musí být zážitek pro další roky studia jak hrom. Hlavně pro to želím, že to v březnu nevyjde. A na druhou stranu jsem ráda, že nebudu někde na zastávce mrznout kvůli zpoždění vlaků. Vidím to optimisticky, i když mne na chvíli přepadl smutek. Budu se těšit.

jooooo, rozhodně anoo! zrovna jsem to chtěla navrhnout, jestli by nemohlo být aspon to červnové setkání! skvělééé, už se moc těším, minule to bylo milé! :-)
:-) georgia: můžu potvrdit – je to velký zážitek se setkat s Markem!! samozřejmě s Romanem též! a co teprve se s nimi vyfotit :-D

Mně by se to moc líbilo. Akorát moc moc moc prosím, aby to nebylo první červnový víkend, protože tu (v Plzni) pořádám hudební festival s charitativním posláním. Tentokrát bych se opravdu moc rád zúčastnil! Pokud bude zájem, mohu vzít kytaru, hraju hodně věcí, v angličtině velikou spoustu, svých i převzatých. Ale nechci se vnucovat, já jen že kytara se do kufru auta krásně vejde, klidně i menší kombo a mikrofon se stojanem. Ale dá se to pojmout i čistě jako hraní u stolu podle chuti. Jak byste chtěli. Pokud nebude zájem o kytaru, moc rád přijedu i bez ní.

Jo,jo, kytaru jo, zazpíváte mi naživo ‚Circle‘ :-D

to samozřejmě není vyloučené :)

Nojo, co ale teprve Peter Cottontail! (just kidding) :-D

:-D To si pište.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.