Help for English

TAXUS LEARNING - oprava

Dále Marek Vít napsal v jednom blogu: „Na svém webu mám dvě obsáhlé recenze těchto dvou produktů (magická i revoluční ang.) Zajímal by mě Váš názor. Osobně si myslím, že je to podvod (obojí). Důkladně jsem si oba tituly prostudovat a nestačil valit oči, jaké nesmysly tam lidem vtloukají do hlavy. Tajemství je v tom, najít si čas na učení. Pokud si najdete hodinku denně, kdy se budete angličtině věnovat… číst, studovat, poslouchat, výsledky se dostaví tak jako tak…a ušetříte tisíce korun, za které si můžete koupit kvalitní materiály, které napsali odborníci.“

Tyto recenze byly v začátku tohoto webu v sekci recenze, byly však smazány. Zůstala pouze narážka v článku O webu Help for English.
Recenze
Rádi bychom studentům pomáhali i ve výběru učebnic, softwaru a dalších pomůcek pro studium angličtiny. K tomu slouží tato rubrika, kde budete nalézat recenze a hodnocení různých produktů. Zatím zde naleznete pouze recenze na kvalitní výrobky a materiály. V nedávné době jsme měli i recenze na nepříliš dobré (lze snad říci i podvodné) produkty, jedna firma nás však za to nařkla z nekalé soutěže. Věřili byste, že v demokratickém státě nemůže mít člověk názor na špatnou učebnici angličtiny jen proto, že je autorem jednoho počítačového programu na výuku slovní zásoby? Nestačili jsme se divit ani my, a po výhružkách, které jsme od této firmy dostali, a po konzultaci s právníkem, jsme recenze raději stáhli.

Jen bych trochu poopravil větu cituji: Zapomeň, že něco takového vůbec existuje. Někdo by si totiž mohl myslet, že má zapomenout na gramatiku a ne na Taxus.

Kim:
to je fakt vrchol vrchol všeho to co jsi popisoval. Já věděl hned ze začátku že s tim nebude něco v pořádku, protože mám všechny tyhle revoluční metody už dávno prokouklé – třeba z teleshopingů :D

Myslim, že se ptáš na špatném místě ;)

Hodina stahování mp3 a textů z DC++. To je všechno co jsem byl ochoten pro získání TAXUSu udělat. Cena je absolutně přestřelená, ale zase je obsah nahrávek někdy zábavný :-)

Jo a ještě jsem zjistil, že když poslouchám TAXUS rozumím asi 90% všeho ale jakmile si pustím BBC World Service jsem absolutně nahraný … připadá mi, že tam mluví úplně jinak. Ta řeč má úplně jiné znění (dynamiku, kolísání hlasitosti řeči apod.).

Taxus byl vyroben s jedinym cilem: vyuzit zajmu o anglictinu a vydelat na tom penize. Autorum nejde o to, abyste se naucili anglicky, ale abyste platili.

jj,ja to mam a ta metoda učení se mi vubec nelíbí…vyplatí se koupit Tell me More Angličtina verze 8.0,jestli to někdo zna ja mam jen tu starší verzi ale stačí mi. V te nove (jsem si stahnul Demo) a tam mate v 3D grafice znazorněno výslovnost slovíček např.(kam mate dat jazyk a tkd…opravdu kvalitní program je tam výuka gramatiky,slovíček a te stare verze je taky vyslovnost a je tam dokonce i v te stare verzi i vte nove určitě:pokud mate mikrofon tak jsou tam třeba videa jak jste v restauraci a číšnik na vas mluví a vam se na monitoru oběví 3 odpovědí jedna je spravně a vy jí přečte te nahlas do mikrofonu… no prostě skvělí ale ta nova verze je strašně draha ted stojí 4000,–KČ tady mate odkaz:http://www.leda.cz/…ucebnice.php?…
PS:tam si mužete stahnout Demo

Já bych se tohoto produktu docela zastal. Jsem rád, že vznikla nějaká jiná metoda pro učení cizího jazyka a podle mě se určitě nejedná žádný podvod. Na tvorbě se pdílel i pan Ivo Toman, což je dle mě velká osobnost v oblasti osobního rozvoje. Stačí se podívat, co všechno dokázal…
Taxus Learning se pro mě stal asi poslední záchranou, protože ve škole do mě sice hustěj gramatiku už od čtvrtý třídy, ale když jsem zjistil, že neumím ani základní časy a za dva roky mám maturovat, tak škola není moc efektivní.

S těma učebníma metodama je to IMHO jako s evolucí. Jenom ta nejlepší přežije. A proto se většina lidí učí jazyky tím běžným způsobem a ne stylem jaký má třeba Taxus learning. Tyto zázračné metody jsou jak tu psali již jiní pouhý obchodní trik. :)

Hodně dlouho jsem pročítal předchozí negativní příspěvky ohledně angličtiny od TAXUS a přesto jsem do toho šel.Stálo to opravdu ranec peněz,ale vůbec toho nelituju.Před tím jsem chodil do několika kurzů a jediné co jsem se tam naučil(když pominu pár základních frází)bylo překládat anglický text do češtiny a stovky samostatných slov což je v praxi naprosto nepoužitelné.Pos­louchám to asi 4 měsíce přesně podle návodu v knize a nemám s tím žadný problém.Naopak začínám docela dobře chápat myšlení anglicky mluvících lidí a hlavně začínám rozumět mluvenému slovu(tím nemyslím jejich cédéčka).Určitě by byla hloupost si myslet,že až to celé projdu,že budu umět perfektně anglicky.Beru to jako slušný základ,který mi jak doufám umožní dorozumět se s anglicky mluvícími lidmi,protože jen od nich dle mého názoru se lze naučit DOBŘE cizí jazyk nehledě na to,že sedět hodiny nad učebicí a drilovat gramatiku a slovíčka mě opravdu už nebaví.A to,že to hned nebudu umět psát mě opravdu netrápí,protože jak píšou v knize,česky jsem mluvil také dřív než jsem šel do školy,kde jsem se naučil psát.Rozhodnutí učit se cizý jazyk je běh na hodně dlouhou trať a pokud si to člověk neuvědomí hned na začátku,nemá cenu s tím ani začínat,protože je to jen ztráta času.

Stacilo trosku pohladat na internete a nemusel si za to dat take nekrestanske peniaze.

jak jsem se dočetl na tomto webu, učit by se mělo vše, každá vlastnost jako čtení, poslech, mluvení… by se měla studovat,jinak to nebude dobré. je to tu někde vysvětlené jako vědro kde každé prkno představuje jednu vlastnost,tyto stranky jsou úžasné procvičím si tu slovní zásobu, naučím se překladat,ale co poslech? myslím že taxus je na poslech dobrý. nechci ho tu hodnotit jako dobrý nebo špatný produkt ,ale myslím si že určitým způsobem dokáže pomoct porozumět mluvenému slovu,ale nepředpokládám že bez učebnic bych se naučil i zbytek.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Peter vložený před 18 lety

Trh ponúka veľa zázračných a najmä rýchlych kurzov. Pomerne drahých a robených pre obchod. Mnohé stavajú na vyzdvihovaní nejakej metódy, ktorá ale nemusí každému sedieť. Niektoré majú výborné nápady. Mnohé kurzy vám vsugerujú, že už ovládate jazyk. A to používaním ľahkých viet , ktoré majú slovosled ako v rodnom jazyku a ľahko zapamätovateľné slová. Potom človek ľutuje veľké peniaze, keď pri styku s cudzincom sklamane zistí, že mu nerozumie a ani nevie hovoriť. Z tohto webu si môže každý zadarmo vybrať z Tipov a trikov výborné metódy, ktoré ho posunú dopredu . Jazyk sa dá v cudzine na bežnej hovorovej úrovni zvládnuť za rok. Kvalitne sa naučiť jazyk doma , to je celoživotný tréning. Taxus mám doma, ale druhýkrát by som si ho za tie peniaze nekúpil . Výborný je v tomto webe Language Lab, ktorý je neuveritelne lacný a efektívny. Mám ho pár dní a každý vážnejší čitateľ jeho kúpou spraví veľa pre svoju slovnú zásobu a podporí aj finančne prevádzku tohto webu. Verte, že najväčším nepriateľom v štúdiu jazyka je u večných začiatočníkov POHODLNOSŤ. Zázračné metódy túto pohodlnosť využívajú – dobre zaplať a bez námahy jazyk zvládneš! Rada na záver: Tak, ako hudobníci a športovci musia denne cvičiť, to platí i pre jazyk. Treba pravidelne cvičiť a rozvíjať svoje jazykové schopnosti, inak zakrnú ako tučniakovi krídla a ten už nikdy nevzlietne. Pri intenzívnej výuke pri dlhých večeroch začínať každú celú hodinu jazykovou desaťminútovkou. Až potom pozerať televízor

Hezký názor. Děkuji

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.