Help for English

Daily English Crumbs - připomínky, otázky, náměty

Tak to je bezvadné, kdykoli se můžu vracet k tomu, co mě zajímá a třeba i několikrát.Tato úprava je přehledná i přístupnější­.Páni, to je úžasné, co pro nás děláte!Díky!

Nějak nám to tu chcíplo 8-)

To bude to jaro :-) Počasí láká ven…

Lamanai2: Jako další námět bych uvítal cokoli z politiky – rozšíření slovní zásoby.

No já jsem si taky všiml, že DEC nějak pomaličku umírá a je mi to docela líto. Možná by to chtělo čtenáře zapojit nějak aktivněji.

Vím, že úkoly v DEC jsou většinou slovní, ale přeci jenom si myslím, že ve větčině případů není problém na body uvedené v zadání odpovědět písemně.

No a tak mě napadlo, že by DEC mohla být i vlastně soutěž. Každý kdo by se chtěl zůčastnit by své řešení úkolu napsal jako komentář pod článek a sbíral třeba body v dané kategorii(ele­mentary, …). Ty by se třeba na konci měsíce sečetly a nejlepší by mohl dostat třičko, nebo by třeba nedostalo nic :-) ale byl by rád, že něco vyhrál na hfe.

Hodnocení by mohlo být třeba formou ankety. Každý den by jste prošel DEC za minulý den a podíval se do komentářů. Kdo by tam napsal svoje řešení, byl by přidán do ankety, ve které by už hlasovali všichni čtenáři…

Asi si to představuju jako Hurvínek válku, ale třeba z toho půjde něco použít…

Já se přimlouvám za něco ze zdravtnictví, klidně pomůžu :-D

Trochu mi tu chybí reakce, když si tak plním úkoly, bylo by fajn, kdybych mohla s někým konzultovat ty moje nápady. Tak jsem dnes vymyslela, že bychom si mohli pohrát, v dnešních DEC jsem zahájila takovou hru. Jsem zvědavá, jestli se někdo přidá a kam to povede. :-D
Také bych se přimlouvala, aby ty články byly na hlavní stránce vždycky ty tři dny, každá úroveň než přibyde nový článek v té které úrovni. Takhle se mi to zdá moc rychlé, i když si to můžu najít. :-)

Ano, princip DAILY CRUMBS je, že to má být rychlé. Z hlavní stránky jsme je začali vždy po dni stahovat, protože dle mého názoru se nejedná o „články“.

Teď to nebude nic proti drobkům, jsem rád, že je Lamanai dělá. Ale: články na našem webu byly od počátku založeny na tom, že je vše vysvětlené, ke všemu je podrobná zpětná vazba. Drobky takové nejsou. Je to poměrně specifický typ materiálu, který trochu vybočuje z toho, co na webu až dosud vycházelo.

Mezi drobky se totiž začaly docela ztrácet ostatní články. Pro nově příchozího uživatele to dávalo trochu zkreslený obraz o tom, co na našem webu najde. Obzvlášť pokud se nám s Romanem nedařilo publikovat každý den nějaký článek, potom bylo na hlavní stránce více drobků, než „plných článků“.

Proto se nyní zobrazuje jen jeden drobek mezi novými články a myslím, že je to teď OK. A jak říkáte – můžete si to najít. NAJÍT je možná silné slovo, protože stačí v menu kliknout na Drobky a jste tam, a máte je vypsané pěkně všechny.

Ze stejného důvodu na hlavní stránce nevydávám okruhy slovní zásoby, tedy až na vyjímečné případy, jako byly chemické prvky či šachové pojmy apod. Kdybych vydával všechny nové okruhy, opět by hlavní stránka zkreslovala, o čem náš web je.

Pokud časem přibudou další věcičky, jako např. citát dne, idiom dne atd atd – takové věci nejsou články a mezi NOVÉ ČLÁNKY prostě nepatří.

No, omlouvám se, nemyslela jsem to špatně.

já vím, snažil jsem se jen vysvětlit svůj postoj

Drobky byly k dnešnímu dni pozastaveny, bude-li mi dovoleno, vydám vysvětlující článek. Snad budou vydány alespoň ty, co jsou v databázi připraveny. Mějte se krásně a ať vás angličtina baví!

Jé to je škoda :-( a já si zvykla každý den kouknout, co je v drobkách nového…čím nás zase překvapíte…mějte se tedy i Vy hezky.

Než vyjde vysvětlující článek, jen uvedu, že zastavení není ze strany autora drobků ale ze strany mojí.

Také lituji, že to končí. Zvykla jsem si na drobky jako na rozvičku před učením, naladilo mne to na „anglickou notu“.
Ale rozhodnutí samozřejmě respektuji. :-(

Jsem také trošku zklamaná, že už to skončilo. Ale rozumím i připomínkám. „Není na světě člověk ten, který by se zavděčil lidem všem.“ :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.