Help for English

Zkušenosti s webem STUDIUMONLINE

Také děkuji ENTERU za milou soukromou zprávu, ve které se podivují nad tím, co že se mi na jejich firmě nelíbí. Odpovídám, že se mi nelíbí vůbec nic, jsou to normální podvodníci.Mám také předplacený časopis FRESH, ale už ani nedoufám, že by mi nějaké CD přišlo, stahování časopisu také nefunguje.

Jsou to PODVODNÍCI!! K časopisu Fresh mi napsali že verzi na CD již rozesílali a že je smůla že mi nedošlo, že ostatním ano. A emailové kurzy? Chachááá… po množství reklamací kdy jen napíšou že službu spustí, vždy jen dlouhé čekání, maximálně 1, 2 lekce. Jestli nechcete přijít o své peníze a ušetřit se spoustu nervů, vyhněte se jim. Nepíšu jako konkurence, stačí se poohlédnout i po jiných diskuzích – velmi neseriózní firma! :?

Tak se také připojuji s negativní zkušeností. Objednala jsem si u nich angličtinu pod bičem, s tím že mi měly chodit každý den e-mailem lekce, co se mám naučit a další bonusy navíc. Chodilo to v pořádku asi tak týden, potom jsem si musela žádat o dosílky lekcí skoro každý den, teď už jsem musela psát i 2× na reklamační oddělení aby mi chybějící lekce zaslali, ale nic se neděje. Komunikace skoro žádná. Škoda, že jsem toto fórum neobjevila dříve, mohla jsem si ušetřit peníze a čas strávený žádostí o dosílky lekcí. Opravdu RUCE PRYČ !!!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.