Help for English

Sraz 2010

Jejda :) já poslal peníze, ale na přihlášku jsem asi zapomněl, nebo nevím. Co mám dělat? :-(

no, přihlášku jsem tam teď nenašel,asi jsi zapomněl. Tak to běž rychle napravit.

Díky, posláno :)

Také bych byla zvědavá na seznam účastníků

A budou i steaky! Wow :-D

Já si dám asi špagety, ty já rád :-)

Budete chtít hrát někdo bowling? Já bych si třeba hodinu zahrál :-) A klidně až po oficiálním ukončení srazu, ať nebourám atmosféru setkání :-)

Kdo hodláte zůstat do druhého dne?

bowling bukujte včas, na večer od sedmi mají prej už obě dráhy zabukované. Takže asi už budou volné jen odpoledne a nebo zase spíš později večer.

Teď jsem se díval na jejich stránky a vypadá to tam suprově :)

No právě. Já myslel třeba tak od desíti.

Domluvili jsme se s Honykem, že si zamluvíme pokoj a přespíme přímo na místě. Kdyby měl někdo zájem, můžeme vzít ještě někoho. Cenově by to vyšlo totiž levněji. :-)

Docela se těším na soutěž, která bude na srazu. Jen nevím, který z tolika slovníků si vezmu :-)

Já Longman Contemporary, ten je nejtěžší :-) Třeba se bude hodnotit váha :-)

Že bych teda začal přemýšlet o 4 kg slovníku od Fronka? :) Ten by se ti asi nevešel ani do kufru :)

bud vezmu tu bichlu nebo kapesní… takze asi kapesni :-D

seqwence: do vlaku asi nejlepší varianta :-)

McKay: no to asi jo, ale spíš, aby to někdo nevzal vážně a nedovezl vícedílné slovníky :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.