Jejda já poslal peníze, ale na přihlášku jsem asi zapomněl, nebo nevím. Co mám dělat?
Jejda já poslal peníze, ale na přihlášku jsem asi zapomněl, nebo nevím. Co mám dělat?
no, přihlášku jsem tam teď nenašel,asi jsi zapomněl. Tak to běž rychle napravit.
Díky, posláno
Také bych byla zvědavá na seznam účastníků
A budou i steaky! Wow
Já si dám asi špagety, ty já rád
Budete chtít hrát někdo bowling? Já bych si třeba hodinu zahrál A klidně až po oficiálním ukončení srazu, ať nebourám atmosféru setkání
Kdo hodláte zůstat do druhého dne?
bowling bukujte včas, na večer od sedmi mají prej už obě dráhy zabukované. Takže asi už budou volné jen odpoledne a nebo zase spíš později večer.
Teď jsem se díval na jejich stránky a vypadá to tam suprově
No právě. Já myslel třeba tak od desíti.
Domluvili jsme se s Honykem, že si zamluvíme pokoj a přespíme přímo na místě. Kdyby měl někdo zájem, můžeme vzít ještě někoho. Cenově by to vyšlo totiž levněji.
Docela se těším na soutěž, která bude na srazu. Jen nevím, který z tolika slovníků si vezmu
Já Longman Contemporary, ten je nejtěžší Třeba se bude hodnotit váha
Že bych teda začal přemýšlet o 4 kg slovníku od Fronka? Ten by se ti asi nevešel ani do kufru
bud vezmu tu bichlu nebo kapesní… takze asi kapesni
seqwence: do vlaku asi nejlepší varianta
McKay: no to asi jo, ale spíš, aby to někdo nevzal vážně a nedovezl vícedílné slovníky
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.