Help for English

DVD Avatar

Prosím, zná někdo tento film? Stojí za to koupit si ho za 300 korun?

Podle toho jak se o něm pořád všude mluví to vypadá, jak kdyby to byl jediný natočený film za posledních 10 let. :-) Byl to nejlepší film na světě ještě než ho kdokoliv viděl. :D Ale já ho ještě neviděl a tak vás mohu leda odkázat jinam. :)

Doporučuji nahlédnout co něm píší lide ve filmových databázích na http://www.fdb.cz/…-avatar.htmlhttp://www.csfd.cz/…8329-avatar/

Mnoha lidem stálo za to jít na něj iněkolikrát do kina, a 3D v kině stojí skoro dvě stovky.

Já jsem ho taky neviděl, nechtěl jsem ho vidět česky a do Prahy na nedabovaný jsem se nedostal. Moc daleko.

Já jsem ho viděl v imaxu a můžu říct – pecka. Ale pustil jsem si to i na počítači a nuda. Tenhle film stojí za to shlédnout v 3D.

Take jsem ho videl v 3d v imax a rozhodne to stoji zato. Nerekl bych ze to je nejlepsi film desetileti :), to ne, ale za ty penize to jasne stoji. Uvazuji ze na to s nejakym odstupem pujdu 2× :)

jeste dodatek k tomu puvodnimu dotazu. Tento film na dvd nema vyznam, jedine v poradnem kine s velkym platnem a 3d efekty.

Děkuji za rady.
Anna

to Anna: Pokud jste na tom jako my, ze nemate sanci se do kina dostat, tak si urcite nenechte film ujit alespon na DVD. Film je sice postaven na jednoduchem pribehu, ale i na televizi je to docela pekna podivana.

Teď jsou všude reklamy na 3D BlueRay přehrávače a 3D obrazovky… asi si počkám. Nebudu kupovat blueray ani HD televizi, počkám si na 3D a pak samozřejmě pořídím i Avatara. :-)

Nevím, osobně, dokud bude u 3D technologie nutnost nosit brýle, tak mě to nezajímá. Jendou za čas v kině se to dá snést, ale takhle… Až budou „televize“ na bázi hologramu, panečku, to bude jiná :-D

bez brýlí si projekci ve velikosti televize dokážu v 3d představit tak maximálně loutkový divadlo :-D

Tak hodně štěstí :-)

Jak to tady ctu, tak zjistuju, ze jsem to pekne zvoral. Ja se kouknul na Avatara na normalni televizi! A co je horsi, byl jsem z nej uplne na presunuti do nelusnych prispevku. Jaka hereze! Inu priste se poradne podivam jestli se nejedna o 3D film abych se na nej zase omylem nekouk jen tak na sproste PAL televizi :-D

Já viděla Avatar v normální televizi a asi jsem trochu mimo, ale mně se tento film moc líbil. Asi více vnímám obsah než grafiku, jsem trochu ujetá na sci-fi a tohle jako nápad stojí za to. Mezi mimozemšťany, kteří žerou, koušou, vtělují se a zabíjejí lidi, je to o nádheře jiného světa a i když se to na tom konci jaksi zvrtlo, do poloviny fimu jsem byla nadšená. Holt, kdyby jen nebyli krvežízniví lidé :-D Ten svět na jiné planetě je krásně podán a líbí se mi.

Viděl jsem ho s ženou v kině v 3D. Film se mi líbil (60 %, věděl jsem do čeho lezu). Myslím, že žena se mnou na jíný než 3D film už nikdy nepůjde. Kdo jednou zkusí, pak už musí :-) .

jj, já byl včera s dětma na Jak vycvičit draka. :-) Moc pěkná podívaná.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.