Prosím, zná někdo tento film? Stojí za to koupit si ho za 300 korun?
Prosím, zná někdo tento film? Stojí za to koupit si ho za 300 korun?
Podle toho jak se o něm pořád všude mluví to vypadá, jak kdyby to byl jediný natočený film za posledních 10 let. Byl to nejlepší film na světě ještě než ho kdokoliv viděl. Ale já ho ještě neviděl a tak vás mohu leda odkázat jinam.
Doporučuji nahlédnout co něm píší lide ve filmových databázích na http://www.fdb.cz/…-avatar.html a http://www.csfd.cz/…8329-avatar/
Mnoha lidem stálo za to jít na něj iněkolikrát do kina, a 3D v kině stojí skoro dvě stovky.
Já jsem ho taky neviděl, nechtěl jsem ho vidět česky a do Prahy na nedabovaný jsem se nedostal. Moc daleko.
Já jsem ho viděl v imaxu a můžu říct – pecka. Ale pustil jsem si to i na počítači a nuda. Tenhle film stojí za to shlédnout v 3D.
Take jsem ho videl v 3d v imax a rozhodne to stoji zato. Nerekl bych ze to je nejlepsi film desetileti , to ne, ale za ty penize to jasne stoji. Uvazuji ze na to s nejakym odstupem pujdu 2×
jeste dodatek k tomu puvodnimu dotazu. Tento film na dvd nema vyznam, jedine v poradnem kine s velkym platnem a 3d efekty.
Děkuji za rady.
Anna
to Anna: Pokud jste na tom jako my, ze nemate sanci se do kina dostat, tak si urcite nenechte film ujit alespon na DVD. Film je sice postaven na jednoduchem pribehu, ale i na televizi je to docela pekna podivana.
Teď jsou všude reklamy na 3D BlueRay přehrávače a 3D obrazovky… asi si počkám. Nebudu kupovat blueray ani HD televizi, počkám si na 3D a pak samozřejmě pořídím i Avatara.
Nevím, osobně, dokud bude u 3D technologie nutnost nosit brýle, tak mě to nezajímá. Jendou za čas v kině se to dá snést, ale takhle… Až budou „televize“ na bázi hologramu, panečku, to bude jiná
bez brýlí si projekci ve velikosti televize dokážu v 3d představit tak maximálně loutkový divadlo
Tak hodně štěstí
Jak to tady ctu, tak zjistuju, ze jsem to pekne zvoral. Ja se kouknul na Avatara na normalni televizi! A co je horsi, byl jsem z nej uplne na presunuti do nelusnych prispevku. Jaka hereze! Inu priste se poradne podivam jestli se nejedna o 3D film abych se na nej zase omylem nekouk jen tak na sproste PAL televizi
Já viděla Avatar v normální televizi a asi jsem trochu mimo, ale mně se tento film moc líbil. Asi více vnímám obsah než grafiku, jsem trochu ujetá na sci-fi a tohle jako nápad stojí za to. Mezi mimozemšťany, kteří žerou, koušou, vtělují se a zabíjejí lidi, je to o nádheře jiného světa a i když se to na tom konci jaksi zvrtlo, do poloviny fimu jsem byla nadšená. Holt, kdyby jen nebyli krvežízniví lidé Ten svět na jiné planetě je krásně podán a líbí se mi.
Viděl jsem ho s ženou v kině v 3D. Film se mi líbil (60 %, věděl jsem do čeho lezu). Myslím, že žena se mnou na jíný než 3D film už nikdy nepůjde. Kdo jednou zkusí, pak už musí .
jj, já byl včera s dětma na Jak vycvičit draka. Moc pěkná podívaná.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.