Zdravím všechny příznivce těchto úžasných stránek!
Před víc než rokem a půl jsem tu byla naposledy, protože jsem tehdy odjížděla do Anglie a možná si někteří z vás vzpomenou na mé obavy, které logicky vyplývaly nejen z neznalosti tamějšího prostředí, ale i z pocitu, že se tam nedorozumím.
Jsem zpátky a zároveň bohatší o zkušenosti, které mi pobyt v Anglii nabídl. A to je jeden z hlavních důvodů, proč se tady o tom zmiňuji.
Chtěla bych říci všem, kteří zvažují odjezd do ciziny, aby se zdokonalili v jazyce – jeďte! Nebojte se jazykové bariéry nebo neznámého prostředí, Angličani jsou úžasní a trpěliví posluchači a vcelku vnímají cizince velmi pozitivně.
Vzpomínám si, jak jsem měla před odjezdem hlavu plnou obav ze své angličtiny, pobytu, práce i peněz, ale jak se záhy ukázalo, polovičku starostí bych si ušetřila, kdybych bývala měla někoho, kdo by mi mohl poradit.
A tak, pokud řešíte podobné rozhodnutí a chtěli byste vědět něco, co by vás zajímalo, zeptejte se mě. Pokud vám budu moct poradit, ráda to udělám.
Jinak bych chtěla na závěr pozdravit pana Víta a poděkovat mu znovu a znovu za tyhle úžasné stránky. Za ty necelé dva roky tu přibyly nové rubriky a samozřejmě spoustu nových a zajímavých informací. Děkuju Vám, pane Víte.
Hanka