Nějaké typy? (gramatika a slovní zásoba)
Nějaké typy? (gramatika a slovní zásoba)
A čteš i nějaké normální knížky? To je totiž na slovní zásobu a i gramatiku stejně důležité jako do sebe futrovat učebnice…
Např. Destination B1 a potom Destination B2. Viz sekce recenze, nějaké tam máme.
M:Děkuji
L:Zatím jsem nečetl,nějaké typy? Nejlépe sci-fi,nebo něco ve smyslu,že je na opuštěném ostrově a děj může být jakýkoli
Cheerry: dej na Lucku, radí ti dobře. Pořiď si si zjednodušenou četbu a snaž se číst a číst. K dobru ti bude to, že se v angličtině naučíš myslet – tedy v případě, že si nebudeš překládat slovo od slova. Pak si můžeš v knížce hledat i nějakou gramatiku a sám si určovat o co jde, případně najít tady na stránkách. Nebaví-li tě zjednodušená, jdi do nezjednodušené
Destination je fajn, ale je v ní toho málo
The:Díky.
J:Vždyť na ní dávám ,Už bych si opravdu měl něco začíst číst,Učím se dost jazyků,a aby se mi to dostalo nějak do hlavy,musím chtít no
jarmi1: Díky, náčelníku, že ses mě zastal.
Cheery: já čtu teď Percyho Jacksona (Heroes of Olympus: The Mark of Athena), to by tě nebavilo? Je to poměrně jednoduché, ale napínavé. Na ostrově tam občas někdo zavřený je, ale jinak je tam jedno dobrodružství za druhým. A je to mnohem lepší, než film (i když herec pro Percyho Jacksona se jim povedl)
Podívám se. Díky.
No tedy, jarmi, díky za odkaz. Zajímavý to člověk.
No tedy, jarmi, díky za odkaz. Zajímavý to člověk.
Yes indeed!
Ještě jednodušší, než Percy Jackson mi přijdou “Vampire Diaries”. A čtou se dobře, jsou napínavější, než třebas Twilight sága.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.