Help for English

kniha mezi úrovní B1-B2

 

Nějaké typy? :) (gramatika a slovní zásoba)

A čteš i nějaké normální knížky? :-) To je totiž na slovní zásobu a i gramatiku stejně důležité jako do sebe futrovat učebnice…

Např. Destination B1 a potom Destination B2. Viz sekce recenze, nějaké tam máme.

M:Děkuji :-)

L:Zatím jsem nečetl,nějaké typy? :-) Nejlépe sci-fi,nebo něco ve smyslu,že je na opuštěném ostrově a děj může být jakýkoli :-D

Cheerry: dej na Lucku, radí ti dobře. Pořiď si si zjednodušenou četbu a snaž se číst a číst. K dobru ti bude to, že se v angličtině naučíš myslet – tedy v případě, že si nebudeš překládat slovo od slova. Pak si můžeš v knížce hledat i nějakou gramatiku a sám si určovat o co jde, případně najít tady na stránkách. Nebaví-li tě zjednodušená, jdi do nezjednodušené :-)

Destination je fajn, ale je v ní toho málo :-D

The:Díky.

J:Vždyť na ní dávám :-P,Už bych si opravdu měl něco začíst číst,Učím se dost jazyků,a aby se mi to dostalo nějak do hlavy,musím chtít no :-)

jarmi1: Díky, náčelníku, že ses mě zastal. :-D

Cheery: já čtu teď Percyho Jacksona (Heroes of Olympus: The Mark of Athena), to by tě nebavilo? Je to poměrně jednoduché, ale napínavé. Na ostrově tam občas někdo zavřený je, ale jinak je tam jedno dobrodružství za druhým. A je to mnohem lepší, než film (i když herec pro Percyho Jacksona se jim povedl) ;-)

Podívám se. Díky.

Lucy, jaj, už si je pouštíme, paráda…:-P

No tedy, jarmi, díky za odkaz. Zajímavý to člověk. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 12 lety

No tedy, jarmi, díky za odkaz. Zajímavý to člověk. :-)

Yes indeed!

Ještě jednodušší, než Percy Jackson mi přijdou “Vampire Diaries”. A čtou se dobře, jsou napínavější, než třebas Twilight sága.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.