Prodám Of mice and men a Through a glass, darkly – doporučené tituly k části „writing“ na rok 2010.
Cena za obě knihy celkem 300,– Kč.
Prodám Of mice and men a Through a glass, darkly – doporučené tituly k části „writing“ na rok 2010.
Cena za obě knihy celkem 300,– Kč.
kde se dá zjistit jaká je doporučená četba k FCE a dalším vyšším zkouškám?
Zkoušela jsem to najít pro FCE ale nezdařilo se mi. Možná to je jen od úrovně C1 tj. CAE. Napiš na British council oni ti poví.
Dobrý den, doporučené materiály (a tedy i četbu) pro všechny typy zkoušek najdete následovně: jděte na stránky British Council Česká republika, tam rozbalte položku ‚Exams‘ z vodorovného menu. V rozbaleném menu najděte ‚Preparation materials‘ (přibližně v dolní třetině menu). Otevře se dlouhatánská stránka s mnoha informacemi ke každé zkoušce. Pozor, až dole na této stránce je doporučená literatura ‚SET TEXTS (FCE, CAE, CPE)‘…
Jinak pro roky 2010/2011 jsou pro FCE doporučeny knihy ‚Wilkie Collins: The Woman in White (Black Cat or any edition)‘ a ‚Michael Crichton: Jurassic Park (Macmillan or any edition)‘. Mnoho zdaru u zkoušky!
díky
„The woman in white“ jsem našla na http://www.gutenberg.org/…-h/583-h.htm
Jo,a le na FCE nečekají, že budete číst originály, ale že si přečtete zjednodušenou verzi pro studenty.
uff, jsem si říkala že to bude teda husté
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.