Nevim zdali je mozne poslat. ale ja jsem pro nej osobne nebyl…byl tam rodic
Nevim zdali je mozne poslat. ale ja jsem pro nej osobne nebyl…byl tam rodic
Ok, nevadí, díky za info.
nám bylo řečeno, že didn´t se teda počítá za jedno slovo, v tom aby se někdo vyznal, to už se stejně nedozvíme jak to pánové z Cambridge chtěli a ty certifikáty jsou jen v Praze??? to jsem teda netušila…
Právě, že asi nejsou, zřejmě bude možné vyzvednout je různě po republice v partenrských knihovnách, které jsou tak nějak rozesety po krajských městech v republice.
Já jsem dělala také v Praze. Listening mi přišel krásně srozumitelný, jen jsem měla málo času si přečíst dopředu otázky a možnosti a pak se na dané možnosti soustředit. Nejtěžší mi však přišlo UoE, ale ostatní si myslím, že mám. Dnes jsem každopádně byla na speakingu a mám z toho dobrý pocit. Celkem se mi to povedlo a měla jsem štěstí na otázky a obrázky.
Každopádně.. zajímalo by mě, zda neví někdo, pokud failnu, tak zda se dozvím,jsem na tom byla procentuelně a z čeho jsem neprošla. Ale já moc chci, abych měla passssss!
Myslim si,že procentuálně ti to tam napíšou.Od toho se pak odvíjí i výsledná známka ,protože tuším,že D je od 59% – 55% a 54% – 0% je E
JJ, myslím, že od té doby, co naposledy upravovali formát FCE a CAE to závaděli, že na Statement of Results není jen A,B,C …, ale i procentuální úspěšnost plus ten graf, co bylo u které úrovně (borderline, exceptional apod.)
Tak jsem to dalaaa!! Sice za C, ale na mateřský dobrý!
Gratulace!
Chválabohu spravil som to aj ja. Tiež „C“. Gratulujem všetkým čo to majú úspešne za sebou…
Taktéž gratuluji všem, co to mají úspěšně za sebou, mám to za A a jsem šťastná jako blecha!!!
Taky na mateřský a taky C
jak jste se připravovali? Sami nebo v kurzu?
U mňa kombinácia kurzu a samoštúdia. Vždy večer keď malá zaspala, dával som si nejaký ten reading alebo testy z HFE. Tesne pred skúškou som prešiel niekoľko testov FCE z roku 2008. No vidíš a aj tak len C. Čo už…
Já stejně jako orcanisko, jednou týdně 1,5 hod kurz, pak práce a večer místo telky testy FCE z roku 2008, děěěěsně mě nebavilo čtení, i když čtu anglické knížky moc ráda, ale ty čtecí testy s úkoly jsem fakt nemohla vydejchat
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.