Help for English

FCE- červen

Nevim zdali je mozne poslat. ale ja jsem pro nej osobne nebyl…byl tam rodic

Ok, nevadí, díky za info.

nám bylo řečeno, že didn´t se teda počítá za jedno slovo, v tom aby se někdo vyznal, to už se stejně nedozvíme jak to pánové z Cambridge chtěli :shock: a ty certifikáty jsou jen v Praze??? to jsem teda netušila…

Právě, že asi nejsou, zřejmě bude možné vyzvednout je různě po republice v partenrských knihovnách, které jsou tak nějak rozesety po krajských městech v republice.

Já jsem dělala také v Praze. Listening mi přišel krásně srozumitelný, jen jsem měla málo času si přečíst dopředu otázky a možnosti a pak se na dané možnosti soustředit. Nejtěžší mi však přišlo UoE, ale ostatní si myslím, že mám. Dnes jsem každopádně byla na speakingu a mám z toho dobrý pocit. Celkem se mi to povedlo a měla jsem štěstí na otázky a obrázky.

Každopádně.. zajímalo by mě, zda neví někdo, pokud failnu, tak zda se dozvím,jsem na tom byla procentuelně a z čeho jsem neprošla. Ale já moc chci, abych měla passssss!

:-)

Myslim si,že procentuálně ti to tam napíšou.Od toho se pak odvíjí i výsledná známka ,protože tuším,že D je od 59% – 55% a 54% – 0% je E

JJ, myslím, že od té doby, co naposledy upravovali formát FCE a CAE to závaděli, že na Statement of Results není jen A,B,C …, ale i procentuální úspěšnost plus ten graf, co bylo u které úrovně (borderline, exceptional apod.)

Tak jsem to dalaaa!! Sice za C, ale na mateřský dobrý!

Gratulace! :-D

Chválabohu spravil som to aj ja. Tiež „C“. Gratulujem všetkým čo to majú úspešne za sebou…

Taktéž gratuluji všem, co to mají úspěšně za sebou, mám to za A a jsem šťastná jako blecha!!! :-D

Taky na mateřský a taky C :-D

jak jste se připravovali? Sami nebo v kurzu?

U mňa kombinácia kurzu a samoštúdia. Vždy večer keď malá zaspala, dával som si nejaký ten reading alebo testy z HFE. Tesne pred skúškou som prešiel niekoľko testov FCE z roku 2008. No vidíš a aj tak len C. Čo už… :-)

Já stejně jako orcanisko, jednou týdně 1,5 hod kurz, pak práce a večer místo telky testy FCE z roku 2008, děěěěsně mě nebavilo čtení, i když čtu anglické knížky moc ráda, ale ty čtecí testy s úkoly jsem fakt nemohla vydejchat :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.