Help for English

Goodreads v profilech

Pokud máte účet na skvělém Goodreads.com můžete nyní ve svém profilu vypsat své oblíbené knihy.

Jak na to? V Nastavení vyberte Propojit účet s Goodreads, zadejte své uživatelské jméno nebo ID z Goodreads a vyberte jakým způsobem chcete tituly řadit.

Tuto funkci teprve testujeme, může se tam vyskytnout chybička. Budu moc rád, pokud funkci vyzkoušíte a napíšete sem případné postřehy!

Pokud se nemůžete propojit s účtem, zkontrolujte zda skutečně zadáváte ‘user name’ z profilu na Goodreads (nikoliv ‘first name’). Přesvědčit se můžete na stránce s Nastavením profilu Goodreads na 3. políčku.

Pokud hledáte své ID – jedná se o číslo, které naleznete v URL, pokud se podíváte na svůj profil. Například můj profil má URL:

…goodreads.com/u­ser/show/4946095-petr-hudik

a moje ID je tedy 4946095.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 12 lety

Pokud se nemůžete propojit s účtem, zkontrolujte zda skutečně zadáváte ‘user name’ z profilu na Goodreads (nikoliv ‘first name’). Přesvědčit se můžete na stránce s Nastavením profilu Goodreads na 3. políčku.

Pokud hledáte své ID – jedná se o číslo, které naleznete v URL, pokud se podíváte na svůj profil. Například můj profil má URL:

…goodreads.com/u­ser/show/4946095-petr-hudik

a moje ID je tedy 4946095.

Mne to funguje..jen tam nemám žádné aktuální knihy :-)..

Funguje to, ale zobrazuje to i knížky, které jsem ještě nečetla (mám je na poličce “to read”). To si mám přenastavit někde na Goodreads, aby tam byly jen přečtené? A v “seřadit knihy podle” bych přidala možnost řazení dle data přečtení (date read).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Wenra vložený před 12 lety

Funguje to, ale zobrazuje to i knížky, které jsem ještě nečetla (mám je na poličce “to read”). To si mám přenastavit někde na Goodreads, aby tam byly jen přečtené? A v “seřadit knihy podle” bych přidala možnost řazení dle data přečtení (date read).

Díky za zpětnou vazbu. To z jaké poličky se knihy načtou musím nastavit já, upravím.

Možnosti řazení ještě upravím.

Mělo by to být opraveno, můžeš to vyzkoušet.

Jj, funguje (jsou tam jen přečtené a je to podle data přečtení), ale u některých knížek (např. The Diary of Anne Frank, A Christmas Carol) mi to neukazuje obrázky (obálka knížky), i když na GoodReads jsou.

Jj, funguje (jsou tam jen přečtené a je to podle data přečtení), ale u některých knížek (např. The Diary of Anne Frank, A Christmas Carol) mi to neukazuje obrázky (obálka knížky), i když na GoodReads jsou.

Data, včetně obrázků, získáváme přímo od Goodreads. U knih, které nyní nemají obrázek, nám je goodreads neposkytl – nevím jestli s tím vůbec můžeme něco dělat.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.