Help for English

Přáníčko

„Toto je přáníčko pro naše srdíčko! This is (the) birthday card for our dear little heart.“
Je to správně? Nebo prosím o jiný volný překlad. Díky všem za „básnění“ :-)

Nikdo nechce básnit? :-( Tak mi to alespoň opravte. Díky.

nevidím důvod, proč by to mělo být špatně

Díky Battlefield. „Jistota je jistota“, říkala jeptiška atd. Ale mám ještě jednu „básničku“, která mi nějak moc nejde „převyprávět“ .
„Já jsem malá kočička nosím hodně štěstíčka. Splním všechno co si budeš přát, stačí mě jen podrbat.“
I'm a little pussycat and I bring luck. I will come true everything what you will wish, sufice it only to scratch me."
Tohle už asi dobře není, co? Díky za kontrolu-opravu.

Anything you wish will come true, just scratch me.
I will come true everything-nedává smysl
sufice it only to scratch me-čechismus
místo pussycat bych raději použil a little cat, či a kitten, a little kitten

Jojo, pussycat může evokovat leccos. Připomíná mi to historku mé kolegyně, jejíž teta-cizinka se na svatební oslavě rozhodla recitovat „vlastnoruční“ báseň o své malé kočičce :-) Prý z toho bylo docela povyražení :-D Nějak se mi to nechce víc specifikovat, asi si to domyslíte…

:-) http://www.urbandictionary.com/define.php?…

:-) That's why I wouldn't use that this much.

Díky moc. Pussy nebo pussy cat používá moje angl. kamarádka běžně, když volá na svojí „milovanou“ kočičku. Takže zírám :o že to není zrovna dobře.
Proč je anything, když je to oznam. věta? Jak se tedy správně řekne "splním ti všechna (nebo tři) přání. Bylo to v nějaké pohádce, ale nemůžu to najít. Díky

Jo, už jsem to našla. A beautiful fairy said,„I will grant you each a wish.“ (z orig. ang. pohádky) Šlo by to taky?

j

A proč je „each a wish“? Nemělo by být jen „each wish“? Tedy pokud to znamená „každé přání“.

znamená to každé-mu jedno přání, proto ten člen

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.