Help for English

didaktický test na podzim podruhé

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Ing. Tomáš Smutný vložený před 11 lety

Teď, 6. května, další pokus-pokud tam půjde. Nebýt moje “skoro rodina” tak už bych ho dávno uškrtila holýma rukama. Holt podzimní listí maturitu jistí…:-(

Hotovo, hurá!

Srdečně blahopřeji. Určitě Vám spadl jeden kámen ze srdce.:-)

Velka gratulace obema!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 10 lety

Velka gratulace obema!

Děkuju! Určitě i vy kolem sebe máte kovářovu kobylu, co není okovaná a tušíte, jaké je to štěstí.....:-)

Dobrý den, mám docela velký problém a potřebovala bych poradit. Letos jsem maturovala z anglického jazyka a přestože jsem ústní část a jednu část písemné maturity (slohovou práci) dala bez problému, didaktický test mi utekl celkem o 8 bodů… Tudíž jdu v září na opravu. Potřebuji poradit jak se na něj nejlépe připravit. Mluvit umím, ale poslechy nezvládám a hlavně mi dělají problém články ,,, Když čtu, mam pocit jako bych vůbec ničemu nerozuměla a schyluji se k tzv. tipování … Tak prosím o radu jak nejlépe toto odbourat a připravit se na něj … Děkuji!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od haly vložený před 10 lety

Dobrý den, mám docela velký problém a potřebovala bych poradit. Letos jsem maturovala z anglického jazyka a přestože jsem ústní část a jednu část písemné maturity (slohovou práci) dala bez problému, didaktický test mi utekl celkem o 8 bodů… Tudíž jdu v září na opravu. Potřebuji poradit jak se na něj nejlépe připravit. Mluvit umím, ale poslechy nezvládám a hlavně mi dělají problém články ,,, Když čtu, mam pocit jako bych vůbec ničemu nerozuměla a schyluji se k tzv. tipování … Tak prosím o radu jak nejlépe toto odbourat a připravit se na něj … Děkuji!

Založte prosím nové vlákno, zde se probíralo něco trochu jiného. Díky.

Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.