Help for English

Castle --- Season 1-6 + titulky

Ahoj, vie niekto poradiť či má seriál Castle – Season 1–6 titulky ? Akurát som našiel, že séria 1–6 vyjde 17.11.2014. Ale napr. Castle séria 1 –5 a samostatná séria č. 6 majú titulky.

koukala jsem se na specifikace DVD na Amazonu a bohužel u setu 1–6 není uvedeno, jestli titulky obsahuje nebo ne. Americko-kanadská verze 1–6 titulky má. Příště prosím lépe specifikuj, co potřebuješ vědět, například jazyk titulků a taky jestli se jedná o DVD.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mycroft vložený před 10 lety

Ahoj, vie niekto poradiť či má seriál Castle – Season 1–6 titulky ? Akurát som našiel, že séria 1–6 vyjde 17.11.2014. Ale napr. Castle séria 1 –5 a samostatná séria č. 6 majú titulky.

Problém je, že informace na Amazonu někdy nejsou přesné. Někdy nemají titulky uvedeny a přesto tam jsou. Bohužel není moc způsob, jak to zjistit… většina jiných obchodů prostě přejímá stejné informace jako má Amazon. Můžete zkusit se zeptat přímo na amazonu v komentářích u každého rpoduktu, ale jestli někdo odpoví, to je otázka.

právě jsem si pustila jedno DVD zakoupené na Amazonu. Mezi jazyky titulků uvedenými v popisu produktu byla i angličtina a pak tam byla ještě angličtina pro neslyšící. Reálné DVD má pouze angličtinu pro neslyšící.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od andreaf vložený před 10 lety

právě jsem si pustila jedno DVD zakoupené na Amazonu. Mezi jazyky titulků uvedenými v popisu produktu byla i angličtina a pak tam byla ještě angličtina pro neslyšící. Reálné DVD má pouze angličtinu pro neslyšící.

Co vím, tak vlastně anglické titulky jsou u orig. filmů pouze “pro neslyšící” – to samé je napsané na českých DVD o českých titulcích.
“Slyšící” rodilý, ať už tady nebo tam, prostě titulky nepotřebuje. :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 10 lety

Co vím, tak vlastně anglické titulky jsou u orig. filmů pouze “pro neslyšící” – to samé je napsané na českých DVD o českých titulcích.
“Slyšící” rodilý, ať už tady nebo tam, prostě titulky nepotřebuje. :)

sama jsem byla zvědavá, jak to bude vypadat, když anglické titulky byly v specifikaci dvakrát. No tak dorazila běžná verze s jednou sadou titulků pro neslyšící :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.