Ahoj, vie niekto poradiť či má seriál Castle – Season 1–6 titulky ? Akurát som našiel, že séria 1–6 vyjde 17.11.2014. Ale napr. Castle séria 1 –5 a samostatná séria č. 6 majú titulky.
Ahoj, vie niekto poradiť či má seriál Castle – Season 1–6 titulky ? Akurát som našiel, že séria 1–6 vyjde 17.11.2014. Ale napr. Castle séria 1 –5 a samostatná séria č. 6 majú titulky.
koukala jsem se na specifikace DVD na Amazonu a bohužel u setu 1–6 není uvedeno, jestli titulky obsahuje nebo ne. Americko-kanadská verze 1–6 titulky má. Příště prosím lépe specifikuj, co potřebuješ vědět, například jazyk titulků a taky jestli se jedná o DVD.
Problém je, že informace na Amazonu někdy nejsou přesné. Někdy nemají titulky uvedeny a přesto tam jsou. Bohužel není moc způsob, jak to zjistit… většina jiných obchodů prostě přejímá stejné informace jako má Amazon. Můžete zkusit se zeptat přímo na amazonu v komentářích u každého rpoduktu, ale jestli někdo odpoví, to je otázka.
právě jsem si pustila jedno DVD zakoupené na Amazonu. Mezi jazyky titulků uvedenými v popisu produktu byla i angličtina a pak tam byla ještě angličtina pro neslyšící. Reálné DVD má pouze angličtinu pro neslyšící.
právě jsem si pustila jedno DVD zakoupené na Amazonu. Mezi jazyky titulků uvedenými v popisu produktu byla i angličtina a pak tam byla ještě angličtina pro neslyšící. Reálné DVD má pouze angličtinu pro neslyšící.
Co vím, tak vlastně anglické titulky jsou u orig. filmů pouze “pro
neslyšící” – to samé je napsané na českých DVD o českých
titulcích.
“Slyšící” rodilý, ať už tady nebo tam, prostě titulky
nepotřebuje.
Co vím, tak vlastně anglické titulky jsou u orig. filmů pouze “pro neslyšící” – to samé je napsané na českých DVD o českých titulcích.
“Slyšící” rodilý, ať už tady nebo tam, prostě titulky nepotřebuje.
sama jsem byla zvědavá, jak to bude vypadat, když anglické titulky byly v specifikaci dvakrát. No tak dorazila běžná verze s jednou sadou titulků pro neslyšící
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.