Help for English

Motivace k učení

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Cheerry vložený před 10 lety

jakto :-D

No je to prostě dračice :-D

Je to podobné jako s hrou na piáno. Mám kamaráda, který chodil do hudebky od první třídy a ještě ve třiceti, když už dávno nemusel, hrál denně, prostě protože ho to bavilo. A s angličtinou je to taky tak. Když se probojujete začátkem (piáno – prsty ještě člověka úplně neposlouchají a musí cvičit a cvičit) a pak najednou zjistíte, že rozumíte – ten pocit je k nezaplacení :). Angličtina jako koníček – to je win win :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Geo vložený před 10 lety

Je to podobné jako s hrou na piáno. Mám kamaráda, který chodil do hudebky od první třídy a ještě ve třiceti, když už dávno nemusel, hrál denně, prostě protože ho to bavilo. A s angličtinou je to taky tak. Když se probojujete začátkem (piáno – prsty ještě člověka úplně neposlouchají a musí cvičit a cvičit) a pak najednou zjistíte, že rozumíte – ten pocit je k nezaplacení :). Angličtina jako koníček – to je win win :)

A jsme u vlivu učitele, mám kamarády, kterým v hudebkách zprotivili nástroj tak, že se na něj nemůžou podívat a hrajou na něco jiného. Tak stejně angličtina. :-)

Pěkné. Mne učitelé jazyka znechutili, tak cizí jazyky, že o té doby se nedokážu žádný naučit. Kdysi dávno jsem uměl němčinu na úrovni B2. Nyní si již nic nepamatuji a můj odpor k jazykům se ještě zvětšil.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.