Dobrý den,
Potřeboval bych pomoc s překladem:
Cílem práce je seznámit čtenáře s principy stereoskopického vidění a používanými metodami záznamu a reprodukce stereoskopického obrazu. V první kapitole uvádím princip stereoskopického vidění a stručný náhled do historie stereoskopie. V dalších kapitolách prezentuji principy sledování stereoskopického obrazu. V praktické části této práce jsem vytvořil stereoskopický videozáznam módní přehlídky v Čeladné, který prezentuje možnosti záznamu prostorového 3D obrazu. Závěr je věnován dosaženým výsledkům a přínosu práce.
Já jsem to přeložil takhle:
The aim is to introduce readers with methods of stereoscopic vision and methods used in recording and reproducing of stereoscopic image. In the first chapter is the principle of stereoscopic vision and a brief preview of history stereoscopy. Next chapters present a method of projection a stereoscopic 3D image. In the practical part of this work I have created a short video clip of stereoscopic fashion show in Celadna , which presents the possibility of records stereoscopic 3D image. The conclusion is devoted to the results obtained and Evaluation of the benefits of work.
Děkuji za pomoc. Tomáš