Help for English

Jazykovky v Brně

Ahoj Petrusko41, s Amigas mám zkušenosti já i švica a určitě doporučujeme. Já tam byla loni na pomaturitku a byla jsem spokojená jak s našima lektorama, tak s celkovou organizací (hezký učebny, sympatická a ochotná asistentka, i FCE jsem zvládla na „B“ 8-). Z Callanovy metody, kterou jsme měli 1× týdně, jsme byli nejdřív trochu překvapený, ale teď lámu i mamku, aby to zkusila – je totiž věčný začátečník :-) a metoda je super. Švica tam chodila 2 roky na španělštinu a říkala, že bude určitě pokračovat.

Přidávám se k Nikolce. Mám za sebou letní kurz konverzace v AMIGAS a protože už jsem prošla několika jazykovkama v Brně, tak můžu říct, že jsem byla konečně spokojená nebo spíš nadšená. Lektorka vynikající, učební materiály zábavné, super atmosféra a umístění školy taky nemá chybu. V kurzu byli lidi, co tam chodili minulý rok a prý by taky už neměnili.

To je náhoda. Nikolka5 i JancaH se přihlásily ten stejný den, co sem písly komenty. Kolik platí Amigas?

Ahoj, jsem tady nová a taky jsem teď byla v Amigas na letním kurzu. Náhoda to asi nebude, doporučovali nám tam totiž právě tyhle stránky, že jsou dobře udělaný. Mají tam dost kurzů, takže nás tu může být určitě časem víc :-D Ale jestli jim někdo platí za reklamu těchhle stránek… Jinak diskuze k LITE celkem náročná, měla jsem ji na mušce minulý rok ale naštěstí se změnil rozvrh. Jo a kde máte vánoční písničky, neteř je zblázněná do AJ songů a nikde nic :?

Já můžu naprosto doporučit Brno English Centre na Starobrněnské. Fakt profi…

Já zase doporučuji jazykovku na Kotlářské SJŠ. Chodila jsem na večerní kurz angličtiny a musím říct, že jsem si v hlavě odnesla toho hodně! Hodiny se mi moc líbily, zvyčajne mám problém s dochádzkou :-8 ale jsem se chodila fakt ráda. Měla jsem štestí na suprlidičky a skvělého lektora :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martina432 vložený před 10 lety

Já zase doporučuji jazykovku na Kotlářské SJŠ. Chodila jsem na večerní kurz angličtiny a musím říct, že jsem si v hlavě odnesla toho hodně! Hodiny se mi moc líbily, zvyčajne mám problém s dochádzkou :-8 ale jsem se chodila fakt ráda. Měla jsem štestí na suprlidičky a skvělého lektora :)

SJŠ je super. Mám zkušenosti i s Eurolingua – za ty peníze taky super.

Také mám super zkušenost s jazykovkou na Kotlářské.. konkrétně jsem navštevovala němčinu pro mírně pokročilé pomaturitní studium

Musím říct že jsem se zdokonalila a alespon měla i spoustu času se nachystat na vysokou :) To pomaturitní studium je super když člověk nechce ještě v plné olní do práce :) a chce se zdokonalit v něčem co pak zužitkuje. Takže za mě spokojenost :)

Jo na Kotlářské jsem chodila léta na angličtinu, tenhle rok dělám taky státnice, takže za všechny sví vědomosti z angličtiny vděčím Kotlářke :) Lektoři jsou moc príma, už jsme staří známí po tolika letech. Po státnicích začínám taky s němčinou u nich. Pro mně- doporučuji, naučíte se i když se vám občas fakt nechce :)

Tak pro mě je jednoznačně v Brně top SJS – jazykovka Kotlářská, kromě angličtiny tam mají i jiné jazyky dokonce i češtinu pro cizince a poskytují i vykonání zkoušek jak státních tak i mezinárodních. Kurzy jsou za slušné peníze, časy jsou naprosto vyhovující a přístup učitelů ke studentům a k výuce úplně suprový. Za mě fakt doporučuji je.

Zdravím, nedávno jsem mluvila s kamarádkou a ta opravdu chválila jazykovku na Kotlářské v Brně. Sama tam sice nechodila, ale její sestra loni absolvovala pomaturitní kurz a prý nadšená. My jsem se na to téma dostali hlavně proto, že já přemýšlím o studium ruského jazyka, který je v zde v mém kraji celkem žádaným. Jediné co stále zvažuji je skutečnost, že je to až v Brně a nevím jestli bych to časově zvládla.

Máte nějaké reference na Jazykovou školu Jílek? Já si tam byl zatím jen párkrát na webu kvůli materiálům, co tam zveřejňují, ale známí moc na jazyky nejsou a já bych rád začal s nějakým novým. Je mi to sympatické vzhledem a tak, ale rád bych slyšel nějaké reference.

Ahoj za mě rozhodně jazykovka na Kotlářské. Nejen, že jsou tam skvělí lektoři, ale je tam i super atmoška a tak. Takže rozhodně je můžu jen doporučit naučí toho fakt hodně. Mamča tam teď začne chodit na odpolední kurzy angličtiny a chce zkusit i ruštinu tak uvidíme.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od cmichal vložený před 18 lety

Ahoj! Nemá někdo z Vás zkušenost(i) s jazykokami v Brně? Myslím tím, který patří mezi ty „top“ – tzn. kvalitní výuka apod.?

Zdravím, v Brně bohužel nikoliv ale v Kladně kurz angličtiny navštěvuji :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.