You´re on.
Dá se to takhle říct při souhlasu? / Souhlasím. (Platí)
Jde o hovorovou ang?
You´re on.
Dá se to takhle říct při souhlasu? / Souhlasím. (Platí)
Jde o hovorovou ang?
Určitě, jen to neřeknete Vy, ale ten, s kým mluvíte (podmět je YOU, čili věta vychází od posluchače, nikoli od Vás).
Aha, takže jestliže mi třeba někdo navrne, že se dnes sejdeme v šest hodin, nebo že si zítra zajdeme na oběd atd. tak já takto nemůžu odpovědět? Nemůžu to použít jako souhlasnou odpověď?
Aha, takže jestliže mi třeba někdo navrne, že se dnes sejdeme v šest hodin, nebo že si zítra zajdeme na oběd atd. tak já takto nemůžu odpovědět? Nemůžu to použít jako souhlasnou odpověď?
Můžete, já jsem to bral z druhé strany a nějak jsem Vás asi nepochopil . Spíš bych si to ale představil v kontextu nějaké sázky nebo něčeho podobného…
Právě to mne zajímalo, kdy a jak se to spojení používá. Díky za ochotu.
Paráda! Děkuji za odkaz.
V inom slovniku je len ze – you’re on (informal) used when you are accepting a bet
V inom slovniku je len ze – you’re on (informal) used when you are accepting a bet
Vždyť ano, to jsme psali já i Boffin.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.