Zúčastníte se někdo? Já už jsem se přihlásil…
Zúčastníte se někdo? Já už jsem se přihlásil…
Já se účastním, akorát v Olomouci
Tak potom dej vědět,jaká byla kvalita poslechu v OL ..
Je zde někdo z Olomouce a okolí, kdo jde na FCE a výš? Mohli byste jen tak někam sednout, sdělit si dojmy z připravy, současné jazykové situace, dát si něco k pití a tak.
Tak v Brně v prosinci nikdo nejde? Neříkejte mi, že tu nikdo takový kromě mě není… :
Rozšiřuju počet účastníků v Olomouci.
Někdo další?
Tak už to mám za sebou, nebylo to zase tak nejhorší – tři otázky jsem ale vůbec nedal… Ty, kde jsou tři věty a do všech třech patří stejné slovo. Tak uvidíme v lednu, těch 60% snad mám určitě.
jak bude hodnocena slohovka, když jsem psal jiný slohový útvar? Doufám,
že to celý neškrtnou.
PS Napsal jsem ho určitě dost dobře .
Myslím, že pokud slohový útvar výrazně nesplňuje zadání, tak to bude špatné…
Zas tak špatné to podle me nebude,surčitě za to budou strženy body,ale oni budou přihlížet i na gramatiku,celistvost textu a vedle toho slohovy uvar.Takze pokud jsi to napsal DOST DOBŘE ,tak je to v poho.
Tak co, jak jste dopadli? Já mám za A!
To jsem ani nečekal
Super, mám to taky. Za B. Jenom ten writing jsem měl pod borderline, jak jsem očekával.
gratuluji
Congratulations. Vidim, ze ludi s CAE tu utesene pribuda tak sa mozno dockame clankov s ciernym pruhom.
Writing kupodivu exceptional, a to jsem psal jen tak co mě napadlo, bez papíru nanečisto… Speaking nejhorší, těsně pod Good a to jsem z něj měl přitom docela dobrý pocit.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.