Help for English

CAE Brno - prosinec 2010

Zúčastníte se někdo? Já už jsem se přihlásil… :-)

Já se účastním, akorát v Olomouci

Tak potom dej vědět,jaká byla kvalita poslechu v OL ..

Je zde někdo z Olomouce a okolí, kdo jde na FCE a výš? Mohli byste jen tak někam sednout, sdělit si dojmy z připravy, současné jazykové situace, dát si něco k pití a tak.

Tak v Brně v prosinci nikdo nejde? Neříkejte mi, že tu nikdo takový kromě mě není… :?:

Rozšiřuju počet účastníků v Olomouci. :-)
Někdo další?

Tak už to mám za sebou, nebylo to zase tak nejhorší – tři otázky jsem ale vůbec nedal… :-( Ty, kde jsou tři věty a do všech třech patří stejné slovo. Tak uvidíme v lednu, těch 60% snad mám určitě.

jak bude hodnocena slohovka, když jsem psal jiný slohový útvar? Doufám, že to celý neškrtnou.
PS Napsal jsem ho určitě dost dobře :-).

Myslím, že pokud slohový útvar výrazně nesplňuje zadání, tak to bude špatné…

Zas tak špatné to podle me nebude,surčitě za to budou strženy body,ale oni budou přihlížet i na gramatiku,celis­tvost textu a vedle toho slohovy uvar.Takze pokud jsi to napsal DOST DOBŘE :D ,tak je to v poho.

Tak co, jak jste dopadli? Já mám za A!
To jsem ani nečekal :-)

Super, mám to taky. Za B. Jenom ten writing jsem měl pod borderline, jak jsem očekával.

gratuluji :-)

Congratulations. Vidim, ze ludi s CAE tu utesene pribuda tak sa mozno dockame clankov s ciernym pruhom.

Writing kupodivu exceptional, a to jsem psal jen tak co mě napadlo, bez papíru nanečisto… Speaking nejhorší, těsně pod Good a to jsem z něj měl přitom docela dobrý pocit.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.