Help for English

CPE June Brno, CPE and AmE

:oops: Děkuju, jste opravdu strašně milí a myslím si, že CPE je výkon v každém věku, jen ta moje němčina, to je hrůza, s tím by se mělo začít něco dělat :oops:

Díky :-)

Tak, kdypak se k CPE odhodlám já?…pořád jsem ve stádiu nerozhodnosti :--) Pořád mám tak nějak pocit, že bych to třeba nemusel dát a vyhodit ty peníze za to.

Na kolik procent dáváš průměrně testy CPE, pokud sis už nějakej zkusil?

readingy nedělám, listeningy jsem pokaždý měl vždycky mezi 55–80, use of English jsem schopen dát 75 procent, ale pak třeba i výpadek 45 a různá cvičení mi jdou různě. Speaking netuším, jak přísně hodnotěj a čeho bych se asi bál nejvíc je writing, sice začnu psát brzo diplomku, ale to je přece jenom něco jinýho.

asi bych ještě chvíli počvičil, aby to byla úplná jistota, sice by jsi to tak na 90% dal, ale…
Já jdu teďka v zimě na CAE a testy dávám tak na 80%, takže doufám, že to zmáknu, ale kdyby v nějaké části přišel nějaký totalní výpadek tak třeba ne :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.