Help for English

Seabase Delta

Prosím poraďte mi co mám zadat abych se v metru ve stanici Beta připásala. Děkuji moc.

fasten the seatbelt

Potter: Ta slepice není mrtvá, ale ‚IS DEAD TO THE WORLD‘ – spí jako zabitá.

:-D aha, já jsem si říkal,že je to nějaký divný, u kamery se mi podařilo uvolnit magnet, říká mi to, že vedení je dlouhé, ale ne tak silné…napadlo mě píchat do vedení vidličkou, snažit se ho roztrhnout, rozpojit, ale vůbec nic…
2) U tý slepice jsem si říkal, že bych ji mohl vzít pod sprchu, ale vypadáto, že z ní má panickou hrůzu. Žádný násilí na ni bohužel nechtěl uplatnit, takže spí dál :-(
Už asi tuším co s kamerou, jenom nevím čím

„Chute“ v miestnosti s odpadkami je asi kĺzačka. Keby to tak náhodou bol padák (v slovníku hovorovo), hodilo by sa na tretie poschodie. A problém sa je tam vôbec dostať – pás ma tam už viac odmieta vziať.

tak jsem v koncich a to hned na zacatku, nastoupila jsem do travel-tube car pripoutala se a nevim jak se rozjet :oops: ani karta mi nepomohla, co mi unika :-(

Tak já mám 66% a už docela tápu… nevím jak získat vejce (resp nevím jak vzbudit slepici), jak postavit páku (použití stožáru ale jak ho získat?), a jak přimět kameru aby se dívala jiným směrem (nějak použít houpačku kterou mám?) – popř. jak ji vypnout.

kartu je třeba vložit do otvoru, vlak už pojede sám.
dkk – musíte získat od slepice vejce.

fabien: insert the card into the slot
Poradíte mi prosím někdo, čím mám zakrýt tu čočku? Kromě slepice, žehličky, tý ohrádky tam a kaseťáku jsem snad zkoušel všechno, ale naprosto bez úspěchu :-(

Na slepici platí nějaká rána, aby se vzbudila,
kameru je nejlepší něčím zakrýt, aby nesnímala obraz.

mě napadlo že bych kameru zakryl palačinkou, kterou bych uvařil – k tomu ale potřebuju vzbudit tu slepici abych získal vajíčko a mohl ji uvařit… jak ji ale vzbudit?:(

je to na mě trochu složitý level, myslím tedy slovíčka, spoustu jich nemůžu najít, nebo nedokážu přeložit konkrétní slovní spojení, takže musím hodně hádat, tj. pokračování zítra

dkk – dobrý postup, zkus udělat nějakou ránu, aby se slepice vzbudila, třeba pomocí něčeho, co jsi našel v mrazáku.

super, díky moc za radu! už mám vejce :))

:-D Je to síla, co?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.