Help for English

Seabase Delta

• ano šašek na disku skáče na houpačce s pomocí koulí
    • a už jste projel všechny zastávky? byl.

Jenže, ten travel-tube už tam neni. A když tam předtím byl, tak už jsem stejně měl prošlou kartu. a nemám pero na podepsání nové karty.

chjo..chci udělat tu bublinu, ale on mi píše I can't, because the stick of bubble gum isn't here..nevíte co s tim?

kde už není travel-tube? Prošlá karta nevadí, ta se dá obnovit (v head office) a můžeš se vrátit do ostatních stanic. Dokonce se budeš muset vrátit. Do té doby šroubovák nebudeš potřebovat.

Lanika: musíte mít žvýkačku u sebe. Máte ji v invenáři? A jak zadáváte ten příkaz?

Ve stanici alfa mi to píše, že není travel-tube a přitom ho tam na obrázku jasně vidím :--)

V inventáři ji mám..zkouším např. blow the gum..když dám jenom make a bubble tak neví jak..

Mám pocit, že potřebuju ten šroubovák, abych se dostal do toho třetího patra, jestli jsem to tady z nápověd správně pochopil.

Celkem mě ta hra začíná točit a to jsem za mlada byl na adventury expert. Napsal jsem „fuck“ a ejhle…příkaz funguje :--)))

ramonis: späť sa v tomto momente nedá, chodťe stále dopredu, v dokľadnom čase na pero narazíte.

Ja sa vraciam z výpravy pri vraku. Neviem si tam rady s doskou – neviem nájsť jej uplatnenie. (Nemám iný nápad ako „laundry line“, aby mi pomohol pri práci s kanónom. Ale neviem, neviem … Radí mi to ,aby som dobre porozmýšľala, čo s tou doskou).

Problém : Neviem odísť z AIRLOCK naspäť do STATION ALFA BASE. Nie je tam žiadne odporučenie na prechod.

Mám 37 %, nějak nevím, kam dál. Našel jsem už pero, není v něm ale inkoust, takže formálář zatím podepsat nemůžu. Dostal jsem se už do třetího patra, našel další množství předmětů, některé jsem ale musel už odložit, protože víc jsem jich nemohl mít. Dostal jsem se ke kameře, zkoušel jsem několik příkazů, ale bezúspěšně.

1. Co mám dělat v Dark tunnel?
2. Jak mám vypnout switch v Power Room?
3. Šroubovák taky nemám, bude potřeba?

AdrianaXXX: turn the wheel -)

Adriana – otočila jste kolem, aby se airlock zavřel: pak musí asi vyšplahat nahoru :-)
McKay – 1. otevřít dveře do místnosti, ale nevím jestli máte co k tomu potřebujete asi ne, tak se snažte nejdřív obnovit kartu. tzn. potřebujete inkoust a ten najdete v moři.

a nevíte, kde najdu pero?

Turn the weel som dala, ale to je cesta von. Odtiaľ sa práve vraciam. Ja potrebujem vyzdvihnuť line a vrátiť sa do vraku.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.