Dobrý den, mám velkou prosbu, zkontroloval (všechno) i dopřeložil (v čj tučně zvýrazněné) by mi moc prosím někdo dopis pro jednoho amerického učitele?
Předem moc děkuji za pomoc.
Dočasně jsem přerušila šestileté studium na hudební konzervatoři, protože jsem po maturitě ztratila sílu pokračovat do dalšího ročku a následně složit zkoušky na absolutorium. Kromě hudby se tam učí psychologie, pedagogika, dějiny kultury, rozbor skladby, práva a další.. A já se musela povinně učit všechno abych to studium dokončila. Takže už půl roků odpočívám nejen od školy ale i od hudby i zpěvu protože toho na mě bylo moc. V současné době už ale docela slušně nabírám sílu i motivaci začít znova zpívat a skládat svou hudbu. Nicméně mě ještě čekají 2 roky studia, ve kterých budu pokračovat za dva roky.
I temporarily interrupted six years studying at the Music Conservatory, because when I was after graduate (in 4 year) I have lost my strength to continue the next years. Besides music they teaches psychology, pedagogy, culture of history, analysis of composition, rights and so on…And obligatory I had to learn everything from it for complete the study. So half a year I have been resting not only from school but even from music and singing, it was too much for me. But gradually I'm starting to get motivation to start to sing again and In two years I will continue at the Conservatory.