Ahoj,
nevěděl by někdo, jak vyjádřit, že se maso na pánvi zatáhne?
Díky
Ahoj,
nevěděl by někdo, jak vyjádřit, že se maso na pánvi zatáhne?
Díky
Jako vegetarián se asi pletu do tématu, které těžko můžu posoudit, ale z BBC vím, že existuje pojem SEARING, prudké osmažení povrchu masa právě tak, aby se napovrchu vytvořila krusta, která uzavře vevnitř šťávu.
Zkuste tento článek: https://en.wikipedia.org/wiki/Searing
Jako vegetarián se asi pletu do tématu, které těžko můžu posoudit, ale z BBC vím, že existuje pojem SEARING, prudké osmažení povrchu masa právě tak, aby se napovrchu vytvořila krusta, která uzavře vevnitř šťávu.
Zkuste tento článek: https://en.wikipedia.org/wiki/Searing
Děkuji Vám, Mirku. To bude ono
Na internetu jsem našel věty:
Sear the meat so that it is sealed on all sides.
Sear the meat so that it forms a nice brown
crust.
Turn the meat so it browns on all sides.
Fry the meat in batches so that it is browned on
all sides.
Toto je možná lepší pro popis toho zatažení, pokud potřebujete popsat, co se děje přímo s tím masem.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.