Help for English

Seabase Delta

Mám furt jenom 60 procent. Poraďte jak dál? Co jsem měl udělat ve vodě? Nic tam není.
A řekněte mi někdo, proč jsem musel umývat pánvičku, když jsem pak pancake stejně prsknul na kameru :--D ?

jinak správná kolokace s přepínačem je FLIP THE SWITCH. Vaše SWITCH THE SWITCH to sice bere… ale zní to asi jako LOAD THE LOAD, BOOK THE BOOK apod. Naučte se radši používat FLIP. :-) Měl bych příště dávat podobné poznámky do hry…

Lanika: ve stanici Charlie na tom stole

ramonis: Jak myslíš, že ve vodě nic není???? Chobotnice, ponorka, vrak lodi, dělo… už jsi zneškodnil chobotnici?

flip the switch jsem se taky díky hře naučil :--)

Vlezl jsem dolu a nic tam není. vodou myslím ten hatch. Klíč nevim kde je ani inkoust.

ve špinavé pánvičce by pancake neudělal :-D
a jak ve vodě nic není? jako v moři? Tam toho je – jinak ve sprše už není nic. Leda „The adventure made you sweat, eh?“ :-)

aha…! psal jsem blbej command. už vidim chobotnici.

ramonis: Takže jsi ještě v tom airlocku? Teď musíš otočit tím kolem a hurá ven, ne? Pokud ovšem máš potápěčský oblek se vším všudy. (v původní hře P. Torrance když se vlezlo do airlocku bez skafandru, sbohem)

Loxir: Děkuju už to mám=)

On je klíč ve stanici Charlie? Dá se dostat zpět? Asi jsem špatně zkoumal prostředí :?

Bez nápověd = alespoň pro mě tahle hra = obtížnost godlike seriously

jdu nahrát ten soubor, už mám novou kartu. To je neuvěřitelná adventura :--P Obohacená o IT úkol.

Tak to někdo hacknul. Ten soubor mi nejde stáhnout :--D

Já nevím co mám dělat v té místnosti s rozbitým žebříkem… dřevo, kouli i houpačku mám. Dropnul jsem houpačku a stoupl si na ni, ale co pak? Už si bohužel nepamatuju co bylo v té videohře o tom klaunovi :D

Dkk: máš kouli z děla?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.