Mám furt jenom 60 procent. Poraďte jak dál? Co jsem měl udělat ve
vodě? Nic tam není.
A řekněte mi někdo, proč jsem musel umývat pánvičku, když jsem pak
pancake stejně prsknul na kameru :--D ?
Mám furt jenom 60 procent. Poraďte jak dál? Co jsem měl udělat ve
vodě? Nic tam není.
A řekněte mi někdo, proč jsem musel umývat pánvičku, když jsem pak
pancake stejně prsknul na kameru :--D ?
jinak správná kolokace s přepínačem je FLIP THE SWITCH. Vaše SWITCH THE SWITCH to sice bere… ale zní to asi jako LOAD THE LOAD, BOOK THE BOOK apod. Naučte se radši používat FLIP. Měl bych příště dávat podobné poznámky do hry…
Lanika: ve stanici Charlie na tom stole
ramonis: Jak myslíš, že ve vodě nic není???? Chobotnice, ponorka, vrak lodi, dělo… už jsi zneškodnil chobotnici?
flip the switch jsem se taky díky hře naučil :--)
Vlezl jsem dolu a nic tam není. vodou myslím ten hatch. Klíč nevim kde je ani inkoust.
ve špinavé pánvičce by pancake neudělal
a jak ve vodě nic není? jako v moři? Tam toho je – jinak ve sprše už
není nic. Leda „The adventure made you sweat, eh?“
aha…! psal jsem blbej command. už vidim chobotnici.
ramonis: Takže jsi ještě v tom airlocku? Teď musíš otočit tím kolem a hurá ven, ne? Pokud ovšem máš potápěčský oblek se vším všudy. (v původní hře P. Torrance když se vlezlo do airlocku bez skafandru, sbohem)
Loxir: Děkuju už to mám=)
On je klíč ve stanici Charlie? Dá se dostat zpět? Asi jsem špatně zkoumal prostředí
Bez nápověd = alespoň pro mě tahle hra = obtížnost godlike seriously
jdu nahrát ten soubor, už mám novou kartu. To je neuvěřitelná adventura :--P Obohacená o IT úkol.
Tak to někdo hacknul. Ten soubor mi nejde stáhnout :--D
Já nevím co mám dělat v té místnosti s rozbitým žebříkem… dřevo, kouli i houpačku mám. Dropnul jsem houpačku a stoupl si na ni, ale co pak? Už si bohužel nepamatuju co bylo v té videohře o tom klaunovi
Dkk: máš kouli z děla?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.