Help for English

Seabase Delta

Ja mám iný problém. Pokúšam sa upiecť palacinku. Kým som si skočila umyť do sprchy panvicu, tak mi múka, mlieko a vajce niekam zmizli.

To si děláte srandu :-D :-D .Klíč jsem zkoušel…že bych dával špatný příkaz??? :?: :?: :?: ??? – díky zkusím se vrátit a odemknout znova.

he he he, tak ted jsem taky v kuchyni a chci vařit. Musíš mít vejce,mouku,umytou pánev,mísu, kuchařku – knihu.Dál jsem nepokročil.Pokud budu vědět – napíšu 8-)

Ešte mlieko

Mimochodem, mě se podařilo upéct palačinku bez mísy, i když je v kuchařce uvedena. Nebude to chybička?

Jo a mléko :-) .....mám ohřát pánev.Pánev na plotně mám,ale prý není horká dost.Asi jdu na to špatně :shock:

jenda176: sorry asi jsem trochu natvrdlá, kde je možný tu kartu najít?

tzv. plastic card je hned na začátku hry v kapse mrtvého člověka.Musíš to tam celé prohledat.Taky jsem natvrdlý.Kdyby něco – napiš. Já si radši čtu všechny příspěvky zde napsaný.Je tam dost nápověd.Bez nich bych daleko nedošel.

Nevíte někdo jak udělat tu palačinku? Chci dát vejce do misky,ale říká mi to Kde – Kam?

Make a pancake

mě to píše: the hotplate isn't hot enough…co ted?

Je třeba ho zapnout.

No vidíš a takovou maličkost vždy přehlídnu.Co dělám automaticky doma mě nenapadne ve hře :-D :-D děkuji. Palačinka hotová. :-D

jenda176: díky moc. Už jedu!! Mě nenapadlo prohledávat mrtvole kapsy. Stačí, že jsem tomu chudákovi hrabala v aktovce. :-D :-D

Camelia5 – ale jak se tube car zastaví, tak musíš vystoupit a prohledat stanici.Tak to dělej vždy.Jinak zpět cesta není a musíš si to zahrát znova jako já :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.