sonya: i oblek i ploutve obléknout jdou. Jak zadáváte příkaz, aby si to oblékl?
Ano, tou torpédovou místností myslím tu s tím PC.
sonya: i oblek i ploutve obléknout jdou. Jak zadáváte příkaz, aby si to oblékl?
Ano, tou torpédovou místností myslím tu s tím PC.
Tak já už nevím, asi píšu špatný příkaz. Zkoušela jsem např. throw the pancake on(to) the camera…a nic…
dress suit and flippers
Tak už vyřešeno s kamerou , teď ještě sehnat inkoust do pera
DRESS se anglicky takto použít nedá. Buď PUT ON THE SUIT, PUT ON THE FLIPPERS a nebo třeba WEAR THE SUIT apod.
aha, díky, už je oblečený, ale chybí asi dýchací přístroj.A nikam jet nemůžu, nemám novou kartu......
Jsem uvězněná ve sprše, protože neumím zastavit vodu
sonya: ale teď jste na místě, kde je toho tolik neprobádaného. Rozhodně odtud nemusíte v nejbližší době nikam jezdit. Snad jen výtahem. V této stanici je několik desítek lokací.
Marek: už jsem objevila ty výtahy a další místnosti, tak zkusím něco objevit.
už ach jo
tak mám palačinku a jdu spát
Kde je ten klíč od druhého výtahu? Mám 81% a zatím nic.
Myslím, že na stole v místnosti se seaweed.
Ještěže exituje tohle forum, bez něho bych byla totálně ztracená. A asi budu nejhorší hráč téhle hry, začínala jsm, když forum mělo čtyři stránky a pořád jsem hru ještě nedokončila. Někde se mi asi ztratil barrel z tavern, pokud se teda nepotřeboval na houpačku, a nemůžu se znovu dostat do té místnosti se smetím, kam se lezlo přes ten pás.
Chytila mě žehlička (to se mi doma teda stát nemůže), co s tím? Nejde ani unplugg, ani drop, leave, let… co s ní. Visím na ní a nemůžu nic
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.