Potřebuji nutně pomoc nevím jak co mám dělat. Jsem na střední v prváku ve druhaku mam dělat statní maturitu z angličtiny a ja neumím ani základy co se dětcka učí ve čtvrté třídě Vubec nevím co mam dělat na zakladce jsem to flakal a taky jsme měli učitele co nás nic nenaučil ale ja nevím co mám dělat.
Potřebuji tu angličtinu teď i do školy protože jsme dostaly takovou učitelku kde pořád jenom něco čteme a překladame a furt něco dělame jenže ja se cítím celkem trapně když vubec nic neumím a taky tu angličtinu hodně potřebuji i pro internet kde je plno skvělých stranek ale všechno anglicky a ja potřebuji si je přečíst nutně!!
Ale vubec nevím co mám dělat nějak se mi pořád nechce něco učit najdu si nějaka slovíčka ale nechce se mi to učit protože si myslím že na to prostě nemám ja si to vubec nemužu zapamatova a taky mě to furt nebaví si někde najit slovíčka a teď jak blbec si furt dokola to opakovat a už vubec nevím jak se to mam učit abych uměl i jak se to píše a i jak se to čte.
Ale asi se budu učit jen jak se to píše protože pro překlad stejně potřebuji vědět jak se to píše a když to ve škole špatně přečtu tak se zase nic nestane. Ale problem je i s gramatikou a tyma ruznyma časema to my vubec nejde do hlavi ale na to se asi taky vykašlám protože to pro překlad nepotřebuji abych si něco na netu přečet.
PLS nutně poraďte co mám dělat nebo co vubec ja prostě nevím ja se na to asi vykašlu nebo co.