Dobrý den, chystam se do zahraničí, nemohl byste mi někdo poradit nějakou 100% spolehlivou agenturu, nerad bych naletěl.
Dobrý den, chystam se do zahraničí, nemohl byste mi někdo poradit nějakou 100% spolehlivou agenturu, nerad bych naletěl.
Mohu doporučit Alfa agency z Brna. Byla jsem přes tuto agenturu
v zahraničí celkem třikrát a vše bylo úplně v pořádku. Vše jsem
s nimi vyřizovala přes internet a Skype. Byla jsem moc spokojená s jejich
službami. Doporučuji!!
Anna
ahoj
mohl byste mi někdo prosím podoručit kam jet na dovolenou? chtěla bych
někam do Anglie ale já jsem tam nikdy nebyla a tak nevím kde to
je hezký.
hezkych mist je spousta. spise jde o to, co chete videt ;). mesta? prirodu? pamatky?
já jsem spíš na ty památky . je to můj koníček
tak to z vlastni zkusenosti muzu doporucit navstevu Doveru. je tam nadherny
hrad, ze ktereho je za krasneho pocasi super vyhled, a jde z toho udelat
celodenni vylet. doporucuji navstivit i podzemni chodby, ktere se vyuzivali ve
valkach (prohlidky s pruvodcem jsou nekolikrat denne a jsou v cene vstupneho).
a po prohlice hradu se muzete jit projit na utesy.
pak jeste stoji za to navstivit Bath. jsou tam krasne rimske lazne, ale vstupne
je trochu drazsi. k prohlidce dostanete audiopruvodce (v anglictine a
francouzstine), a pokud reknete, ze jste z Ceska, tak i maly letak
s informacemi v cestine. dukladna prohlidka zabere okolo 4 hodin.
vice pamatek jsem moc nestihl. ja vice behal po prirode . na obou misech jsem byl letos v lete a mohu doporucit.
Ahoj sherry. Já jezdím s dětmi už 6 let s CK Kristof Liberec, naprosto v pohodě. Jinak doporučuju „anglickou rivieru“ což je oblast Devon, Cornwall, město Torquay, Land's End a na památky třeba York. Příští rok jedeme s dětmi do Stratfordu, Oxfordu atd. Anglii miluju celou. Jo a jasně Londýn. Souhlasím Dover, Bath super. Pojeď s námi. Máme to i s výukou. Ozvi se, jestli chceš. Čauky.
To australan – pokud se alespoň trochu domluvíš, tak si kup od Lonely Planet knížku ke konkrétní zemi a vyraz na vlastní pěst, je to bezva zkušenost, vím o čem mluvím. Thajsko a Indonésie jsou úžasné, rozvojové země jsou pro drsňáky, ale taky dobrý.Hlavně bez dětí! Good luck
mew: Je to ten Dover, tuším v jižní Anglii?
V létě tam asi pojedu sbírat jahůdky na farmu
Filip – jasne
Filip over je přístav , bílé útesy, hrad. Ale já a myslím i ty mluvíme o oblasti Devon – Cornwall jižní „ocásek“ Anglie. Naprosto úžasná oblast. Tam asi jedeš sbírat jahůdky?
Dover je přístav, to vím, ty farmy jsou někde v okolí.. do 20 km prej..
Aha, tak to mě nenapadlo, že jsou u Doveru. Já jsem spíš myslela ten jih. Hlavně si to pořádně zjistěte, ať nenaletíte nějak vychytrálkům. Tak držím palce, ať to vyjde
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.