Help for English

cesta do zahraničí

Dobrý den, chystam se do zahraničí, nemohl byste mi někdo poradit nějakou 100% spolehlivou agenturu, nerad bych naletěl.

Mohu doporučit Alfa agency z Brna. Byla jsem přes tuto agenturu v zahraničí celkem třikrát a vše bylo úplně v pořádku. Vše jsem s nimi vyřizovala přes internet a Skype. Byla jsem moc spokojená s jejich službami. Doporučuji!!
Anna

ahoj :-)
mohl byste mi někdo prosím podoručit kam jet na dovolenou? chtěla bych někam do Anglie ale já jsem tam nikdy nebyla a tak nevím kde to je hezký.

hezkych mist je spousta. spise jde o to, co chete videt ;). mesta? prirodu? pamatky?

já jsem spíš na ty památky :-D. je to můj koníček :-)

tak to z vlastni zkusenosti muzu doporucit navstevu Doveru. je tam nadherny hrad, ze ktereho je za krasneho pocasi super vyhled, a jde z toho udelat celodenni vylet. doporucuji navstivit i podzemni chodby, ktere se vyuzivali ve valkach (prohlidky s pruvodcem jsou nekolikrat denne a jsou v cene vstupneho). a po prohlice hradu se muzete jit projit na utesy.
pak jeste stoji za to navstivit Bath. jsou tam krasne rimske lazne, ale vstupne je trochu drazsi. k prohlidce dostanete audiopruvodce (v anglictine a francouzstine), a pokud reknete, ze jste z Ceska, tak i maly letak s informacemi v cestine. dukladna prohlidka zabere okolo 4 hodin.

vice pamatek jsem moc nestihl. ja vice behal po prirode :). na obou misech jsem byl letos v lete a mohu doporucit.

Ahoj sherry. Já jezdím s dětmi už 6 let s CK Kristof Liberec, naprosto v pohodě. Jinak doporučuju „anglickou rivieru“ což je oblast Devon, Cornwall, město Torquay, Land's End a na památky třeba York. Příští rok jedeme s dětmi do Stratfordu, Oxfordu atd. Anglii miluju celou. Jo a jasně Londýn. Souhlasím Dover, Bath super. Pojeď s námi. Máme to i s výukou. Ozvi se, jestli chceš. Čauky.

To australan – pokud se alespoň trochu domluvíš, tak si kup od Lonely Planet knížku ke konkrétní zemi a vyraz na vlastní pěst, je to bezva zkušenost, vím o čem mluvím. Thajsko a Indonésie jsou úžasné, rozvojové země jsou pro drsňáky, ale taky dobrý.Hlavně bez dětí! Good luck

mew: Je to ten Dover, tuším v jižní Anglii?

V létě tam asi pojedu sbírat jahůdky na farmu :D

Filip – jasne :)

Filip :Dover je přístav , bílé útesy, hrad. Ale já a myslím i ty mluvíme o oblasti Devon – Cornwall jižní „ocásek“ Anglie. Naprosto úžasná oblast. Tam asi jedeš sbírat jahůdky?

Dover je přístav, to vím, ty farmy jsou někde v okolí.. do 20 km prej..

Aha, tak to mě nenapadlo, že jsou u Doveru. Já jsem spíš myslela ten jih. Hlavně si to pořádně zjistěte, ať nenaletíte nějak vychytrálkům. Tak držím palce, ať to vyjde :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.